Αν η πρόσβασή σας στο Reward Zone γίνει ανενεργή, δεν χάνετε τα Shards που έχετε ήδη κερδίσει. Παραμένουν στον λογαριασμό σας μέχρι να τα χρησιμοποιήσετε, να ακυρωθούν ή να λήξουν.
Μπορεί επίσης να μπορείτε να εξαργυρώσετε ένα Stone που λάβατε από άλλον χρήστη του ZEN.COM, ακόμη κι αν δεν έχετε αυτήν τη στιγμή πρόσβαση στο Reward Zone.
Όταν η πρόσβαση στο Reward Zone γίνεται ανενεργή
Η πρόσβασή σας στο Reward Zone γίνεται ανενεργή όταν δεν έχετε πλέον ενεργό προϊόν που περιλαμβάνει το Reward Zone. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν:
- η κάρτα ZEN σας με ενεργοποιημένο το Reward Zone γίνει ανενεργή
- η κάρτα ZEN PRO γίνει ανενεργή
- το επί πληρωμή πρόγραμμα συνδρομής σας στο ZEN.COM γίνει ανενεργό
Τα προγράμματα Better, Best και ZEN περιλαμβάνουν πρόσβαση στο Reward Zone. Το πρόγραμμα Good δεν περιλαμβάνει.
Αν η πρόσβασή σας στο Reward Zone γίνει ανενεργή
Αν έχετε ήδη κερδίσει Shards και στη συνέχεια χάσετε την πρόσβαση στο Reward Zone, τα Shards που έχετε ήδη συγκεντρώσει παραμένουν στον λογαριασμό σας.
Παραμένουν στον λογαριασμό σας μέχρι να:
- χρησιμοποιηθούν
- ακυρωθούν (σε περιπτώσεις που αναφέρονται εδώ)
- λήξουν
Οποιαδήποτε ισχύουσα περίοδος λήξης συνεχίζεται όσο η πρόσβασή σας στο Reward Zone είναι ανενεργή. Μόλις η επιλέξιμη κάρτα ZEN ή το πρόγραμμα συνδρομής σας ενεργοποιηθεί ξανά, μπορείτε να αρχίσετε να κερδίζετε Shards και να χρησιμοποιείτε όσα Shards δεν έχουν λήξει.
Αν λάβετε ένα Stone από άλλον χρήστη του ZEN.COM
Αν κάποιος άλλος χρήστης του ZEN.COM σας στείλει ένα Stone ενώ δεν έχετε ενεργή πρόσβαση στο Reward Zone, μπορείτε και πάλι να το εξαργυρώσετε.
Σε αυτήν την περίπτωση, η πρόσβασή σας στο Reward Zone περιορίζεται στα εξής:
- εξαργύρωση Stones που λάβατε από άλλους χρήστες του ZEN.COM
- αποστολή Shards ευγνωμοσύνης στον αποστολέα
Για να μάθετε πώς λειτουργεί αυτό, δείτε: Πώς λειτουργεί η λήψη Stones από ZEN Buddies
Αν ο λογαριασμός σας ZEN κλείσει
Αν ο λογαριασμός σας ZEN κλείσει, τα Shards και τα Stones που δεν έχετε χρησιμοποιήσει ενδέχεται να χαθούν χωρίς αποζημίωση.