Повторне відкриття рахунку ZEN після закриття попереднього

Питання

Чи можу я заново відкрити новий рахунок ZEN після закриття старого? Чи можу я відкрити новий рахунок ZEN, якщо я отримав від ZEN електронного листа "Нам потрібно закрити ваш рахунок"?

Відповідь

Якщо ви вирішили закрити свій ZEN-рахунок самостійно, ви можете подати заявку на новий рахунок після закриття попереднього (застосовується місячний термін попередження, який вступає в силу в кінці наступного місяця). Перш ніж подавати заявку, переконайтеся, що ваш документ, що посвідчує особу, та країна підтримуються.

Якщо ви отримали повідомлення "Ми повинні закрити ваш рахунок", це означає, що ZEN вирішив, за результатами регулярного аналізу активності на вашому рахунку, назавжди закрити ваш рахунок відповідно до Умов та положень ZEN для індивідуальних користувачів. Якщо ваш рахунок закритий ZEN, це означає, що він закритий назавжди. Наразі не існує процедури повторного відкриття облікового запису через певний період часу або використання інших персональних даних (наприклад, номера телефону або адреси електронної пошти). Щоб стежити за оновленнями щодо цього процесу, ми рекомендуємо вам переглянути цю статтю.

Чи була ця стаття корисною?