Автоматичното зареждане ви помага да поддържате баланса си готов за плащания, за да не пропуснете нито една транзакция. Можете да промените настройките или да го изключите по всяко време, като това отнема само няколко докосвания.
Редактиране на настройките за автоматично зареждане
- Влезте в приложението си ZEN.COM и изберете „Портфейл“ от долното меню.
Бизнес акаунт: изберете „Начало“ вместо това. - Изберете валутата, за която е активирано автоматичното зареждане.
- Докоснете „Автоматично зареждане“, след това докоснете бутона „Промени“ в долната част на екрана.
- Въведете новата сума, която винаги искате да е налична във вашия ZEN акаунт.
- За да смените картата за финансиране, докоснете нейното име и изберете друга.
- Докоснете „Запази“ и потвърдете операцията в приложението на вашата банка.
Готово. Автоматичното зареждане е актуализирано.
Изключване на автоматичното зареждане
- Влезте в приложението си ZEN.COM и изберете „Портфейл“ от долното меню.
Бизнес акаунт: изберете „Начало“ вместо това. - Изберете валутата, за която е активирано автоматичното зареждане.
- Докоснете „Автоматично зареждане“, след това докоснете бутона „Промени“ в долната част на екрана и „Деактивирай“.
- Потвърдете операцията в приложението ZEN.COM.
Помнете: деактивирането се отнася само за избраната валута. Повторете стъпките, ако използвате автоматично зареждане и в други валути.
Готово. Автоматичното зареждане вече е изключено за избраната от вас валута.
Вижте също: