Oplysninger
Det er kun ZEN Personal-konti, der kan sende og modtage Sten i Reward Zone. ZEN Business-konti kan ikke bruge denne funktion.
Vigtigt
Vi har for nylig set forsøg på svindel, hvor fremmede beder brugere om at sende dem Sten. Hvis en person, du ikke kender, beder om en, skal du betragte det som et advarselstegn. Når du først har sendt en Sten, kan den ikke annulleres eller tages tilbage, så del kun med personer, du stoler på.
Sådan fungerer det at sende Sten
Hvis du har aktiv adgang til Reward Zone, kan du sende dine Sten til ZEN Buddies eller til en person, hvis telefonnummer du indtaster. Når personen, der modtager din Sten, vælger at dele Skår med dig, tjener du 1 Synergy-skår for hver 33 EUR, de bruger med deres ZEN-kort. Transaktionen skal være gennemført, før Skåret vises.
Hvor Skår fra andre vises
Hvis du sender Sten til den samme ven mere end én gang, tildeler systemet automatisk deres Synergy-skår til den Sten med den højeste værdi, du har sendt til dem.
Hver Sten har en forskellig værdi. Her er listen fra lavest til højest:
- Glædessten: 70 Skår
- Tilbudssten: 150 Skår
- Støttesten: 200 Skår
- Passionssten: 300 Skår
- Regningssten: 500 Skår
- Lykkesten: 1500 Skår
Eksempel
Du sender din ven en Glædessten. Personen vælger at dele Skår med dig, så du begynder at tjene Synergy-skår, der tildeles din Glædessten, hver gang personen foretager kvalificerende kortbetalinger.
Senere sender du den samme ven en Lykkesten. Da en Lykkesten har en højere værdi end en Glædessten, begynder systemet automatisk at tildele deres Synergy-skår til din Lykkesten i stedet.
Du behøver ikke at ændre noget manuelt.
Hvis du sender flere Sten til den samme ven, tjener du ikke Skår hurtigere. Du kan dog modtage Synergy-skår fra flere venner, hvis de vælger dig som deres bidragyder.
Hvis du vil vide mere om, hvordan det fungerer at modtage Sten, kan du se: Sådan modtager du Sten fra ZEN Buddies
Sådan sender du en Sten til en ZEN Buddy
- Log ind i din ZEN.COM-app, og vælg “Zenefits” i bundmenuen.
- Tryk på “Reward Zone”, og åbn derefter dine belønninger.
- Vælg en tilgængelig Sten.
Hvis du ikke har nogen Sten i øjeblikket, kan du se: Sådan ombytter du Skår til Sten - Tryk på “Send”.
- Vælg en kontakt fra din liste, eller indtast et telefonnummer manuelt.
- Gennemgå oplysningerne, og bekræft.
Du får vist en bekræftelse, når Stenen er sendt.
Sådan giver du din ven besked om gaven
Hvis din ven allerede er ZEN-bruger
Personen modtager en notifikation med oplysningerne om din gave i sin ZEN.COM-app.
Hvis din ven endnu ikke er ZEN-bruger
Du kan trykke på “Del link” på bekræftelsesskærmen for at sende en invitation til at oprette en konto. Vi sender ikke denne besked automatisk. Du kan dele linket via en hvilken som helst beskedapp eller e-mail.
Når du lukker bekræftelsesskærmen, vises delingsmuligheden ikke igen, men gaven bliver stadig leveret, hvis personen opretter sig med det telefonnummer, du indtastede, inden for 3 dage.
Hvis Stenen ikke gøres krav på inden for 3 dage, returneres den til din Reward Zone.