Hvis din adgang til Reward Zone bliver inaktiv, mister du ikke de Shards, du allerede har optjent. De bliver på din konto, indtil du bruger dem, de tilbageføres, eller de udløber.
Du kan også muligvis indløse en Stone, du har modtaget fra en anden ZEN.COM-bruger, selvom du ikke har adgang til Reward Zone i øjeblikket.
Når adgangen til Reward Zone bliver inaktiv
Din adgang til Reward Zone bliver inaktiv, når du ikke længere har et aktivt produkt, der inkluderer Reward Zone. Det kan ske, når:
- dit ZEN-kort med aktiveret Reward Zone bliver inaktivt
- dit ZEN PRO-kort bliver inaktivt
- dit betalte ZEN.COM-abonnement bliver inaktivt
Abonnementerne Better, Best og ZEN inkluderer adgang til Reward Zone. Abonnementet Good gør ikke.
Hvis din adgang til Reward Zone bliver inaktiv
Hvis du allerede har optjent Shards og derefter mister adgangen til Reward Zone, bliver dine eksisterende Shards på din konto.
De forbliver på din konto, indtil de:
- bliver brugt
- bliver tilbageført (i de situationer, der er nævnt her)
- udløber
En eventuel udløbsperiode fortsætter, mens din adgang til Reward Zone er inaktiv. Når dit kvalificerede ZEN-kort eller abonnement bliver aktivt igen, kan du begynde at optjene Shards og bruge de Shards, der ikke er udløbet.
Hvis du modtager en Stone fra en anden ZEN.COM-bruger
Hvis en anden ZEN.COM-bruger sender dig en Stone, mens du ikke har aktiv adgang til Reward Zone, kan du stadig indløse den.
I denne situation er din adgang til Reward Zone begrænset til at:
- indløse Stones, der er modtaget fra andre ZEN.COM-brugere
- give Gratitude Shards til afsenderen
Se: Sådan fungerer det at modtage Stones fra ZEN Buddies for at få mere at vide om, hvordan dette fungerer.
Hvis din ZEN-konto lukkes
Hvis din ZEN-konto lukkes, kan dine ubrugte Shards og Stones gå tabt uden kompensation.