Hogyan szerkeszthető vagy kapcsolható ki a ZEN számla automatikus feltöltése

Az automatikus feltöltés segít, hogy egyenlege mindig készen álljon a fizetésekre, így soha ne maradjon el egy tranzakció sem. Bármikor módosíthatja a beállításokat vagy kikapcsolhatja, és ehhez csak néhány koppintás szükséges.


Az automatikus feltöltés beállításainak szerkesztése

  1. Jelentkezzen be a ZEN.COM alkalmazásba, és válassza az alsó menüből a „Pénztárca” lehetőséget.
    Üzleti számla esetén válassza helyette a „Kezdőlap” menüpontot.
  2. Válassza ki azt a pénznemet, amelyhez az automatikus feltöltés engedélyezve van.
  3. Koppintson az „Automatikus feltöltés” lehetőségre, majd a képernyő alján található „Módosítás” gombra.
    • Adja meg azt az új összeget, amelyet mindig elérhetőnek szeretne látni ZEN számláján.
    • Ha meg szeretné változtatni a finanszírozó kártyát, koppintson a kártya nevére, és válasszon másikat.
  4. Koppintson a „Mentés” gombra, és erősítse meg a műveletet bankja alkalmazásában.

Kész. Az automatikus feltöltés frissítve lett.


Az automatikus feltöltés kikapcsolása

  1. Jelentkezzen be a ZEN.COM alkalmazásba, és válassza az alsó menüből a „Pénztárca” lehetőséget.
    Üzleti számla esetén válassza helyette a „Kezdőlap” menüpontot.
  2. Válassza ki azt a pénznemet, amelyhez az automatikus feltöltés engedélyezve van.
  3. Koppintson az „Automatikus feltöltés” lehetőségre, majd a képernyő alján található „Módosítás” gombra, és válassza a „Deaktiválás” lehetőséget.
  4. Erősítse meg a műveletet a ZEN.COM alkalmazásban.
    Emlékeztető: a deaktiválás csak a kiválasztott pénznemre vonatkozik. Ismételje meg a lépéseket, ha más pénznemekhez is használ automatikus feltöltést.

Kész. Az automatikus feltöltés most ki van kapcsolva a kiválasztott pénznemre.


Lásd még:

Hasznos volt ez a cikk?