Hvordan logge ut av ZEN.COM mobilapp

Oppdatert:

Å logge ut er hovedsakelig for når du bytter enhet eller deler en enhet kortvarig. I daglig bruk er det nok å bare lukke appen fordi du alltid blir bedt om å bekrefte identiteten din med en passkode eller biometrisk pålogging når du åpner den igjen.

Hvis du vil logge ut:

  1. Åpne ZEN.COM-appen på enheten du brukte til å logge inn og trykk på knappen øverst til venstre.
     
  2. Sveip helt ned, og trykk på «Logg ut».

Hvis du ikke lenger kan bruke din gamle enhet og vil være sikker på at kontoen din forblir trygg, kontakt vårt Support-team. Vi hjelper deg med å sikre den.

Trenger du hjelp? Vi er alltid her for deg:

Se også: Hvordan logge ut av ZEN Web Portal for bedriftskunder

Var denne artikkelen nyttig?

Velg din plan

Alle Zenefits samlet i praktiske planer.

Good

Gratis

En gratis konto som også gir deg belønninger.

Se planen Good
Mest populær

Better

2.99 EUR/måned

Hverdagskjøp som lønner seg.

Se planen Better

Best

6.99 EUR/måned

Støtte på reisen, fra bestilling til landing.

Se planen Best

ZEN

16.99 EUR/måned

Den komplette premiumopplevelsen.

Se planen ZEN

Smart

Gratis (begrenset kampanje)

For å komme i gang med bedriften. En konto med flere valutaer, innenlandsbetalinger med lave gebyrer og et gratis fysisk kort til teamet.

Se planen Smart

Enterprise

100,00 EUR/måned

For team i vekst. Gebyrfrie innenlandsbetalinger, internasjonale overføringer med lave gebyrer og flere gratis betalingskort til teamet.

Se planen Enterprise

Åpne en gratis ZEN-konto

Last ned appen for iOS eller Android og begynn å betale mindre, i alle valutaer.

Opprett konto