Informasjon
Det er bare ZEN Personal-kontoer som kan sende og motta steiner i Reward Zone. ZEN Business-kontoer kan ikke bruke denne funksjonen.
Viktig
Vi har nylig sett svindelforsøk der fremmede ber brukere om å sende dem steiner. Hvis noen du ikke kjenner, ber om en stein, bør du se på det som et faresignal. Når du har sendt en stein, kan den ikke kanselleres eller hentes tilbake, så del bare med personer du stoler på.
Slik fungerer sending av steiner
Hvis du har aktiv tilgang til Reward Zone, kan du sende steinene dine til ZEN-venner eller til noen hvis telefonnummer du oppgir. Når personen som mottar steinen, velger å dele skår med deg, tjener du 1 Synergy-skår for hver 33 EUR de bruker med ZEN-kortet sitt. Transaksjonen må være fullført før skåret vises.
Hvor skår fra andre vises
Hvis du sender steiner til den samme vennen mer enn én gang, tildeler systemet automatisk Synergy-skårene deres til steinen med høyest verdi som du har sendt dem.
Hver stein har en egen verdi. Her er listen, fra lavest til høyest:
- Gledestein: 70 skår
- Deal-stein: 150 skår
- Støttestein: 200 skår
- Lidenskapsstein: 300 skår
- Regningsstein: 500 skår
- Lykkestein: 1500 skår
Eksempel
Du sender vennen din en gledestein. De velger å dele skår med deg, så du begynner å tjene Synergy-skår som tildeles gledesteinen din hver gang de foretar kvalifiserende kortbetalinger.
Senere sender du den samme vennen en lykkestein. Siden en lykkestein har høyere verdi enn en gledestein, begynner systemet automatisk å tildele Synergy-skårene deres til lykkesteinen din i stedet.
Du trenger ikke å endre noe manuelt.
Hvis du sender flere steiner til den samme vennen, tjener du ikke skår raskere. Du kan imidlertid motta Synergy-skår fra flere venner hvis de velger deg som bidragsyter.
Hvis du vil vite mer om hvordan mottak av steiner fungerer, kan du se: Slik fungerer mottak av steiner fra ZEN-venner
Slik sender du en stein til en ZEN-venn
- Logg inn i ZEN.COM-appen og velg «Zenefits» fra menyen nederst.
- Trykk på «Reward Zone», og åpne deretter belønningene dine.
- Velg en tilgjengelig stein.
Hvis du ikke har noen steiner for øyeblikket, kan du se: Slik bytter du skår mot steiner - Trykk på «Send».
- Velg en kontakt fra listen din, eller skriv inn et telefonnummer manuelt.
- Kontroller opplysningene og bekreft.
Du får en bekreftelse når steinen er sendt.
Slik informerer du vennen din om gaven
Hvis vennen din allerede er ZEN-bruker
De mottar et varsel med informasjon om gaven din i ZEN.COM-appen.
Hvis vennen din ikke er ZEN-bruker ennå
Du kan trykke på «Del lenke» på bekreftelsesskjermen for å sende en invitasjon til å opprette en konto. Vi sender ikke denne meldingen automatisk. Du kan dele lenken via en hvilken som helst meldingsapp eller e-post.
Når du lukker bekreftelsesskjermen, vises ikke delingsalternativet igjen, men gaven blir fortsatt levert hvis personen registrerer seg med telefonnummeret du oppga, innen tre dager.
Hvis steinen ikke gjøres krav på innen tre dager, returneres den til Reward Zone.