Hvordan logge ut av ZEN Web Portal

Oppdatert:

Du kan logge ut av din ZEN Business-konto med bare noen få klikk. Dette hjelper med å holde kontoen din sikker, spesielt hvis du bruker en delt eller offentlig enhet.

Logg ut via nettleser

  1. Sørg for at du er på den offisielle ZEN Web Portal: MY.ZEN.COM
  2. På venstre side av skjermen, velg sirkelen øverst for å åpne bedriftsmenyen din.
  3. Velg "Logg ut".

Du blir logget ut av ZEN Web Portal umiddelbart.

Tilleggsinformasjon

Hvis du ikke logger ut manuelt, blir du automatisk logget ut etter noen minutter med inaktivitet. Dette er et standard sikkerhetstiltak for å beskytte kontoen din.

Se også: Hvordan logge ut av ZEN.COM mobilapp

Var denne artikkelen nyttig?

Velg din plan

Alle Zenefits samlet i praktiske planer.

Free

Gratis

Det grunnleggende for å komme i gang. En flervalutakonto i 35 valutaer og et virtuelt kort.

Se planen Free

Gold

0,90 EUR/måned

For deg som betaler ofte. Lavere vekslingsgebyrer, fysisk kort og ZEN Care.

Se planen Gold

Platinum

6,90 EUR/måned

For de kravstore. Gratis overføringer, høyere uttaksgrenser og bedre kurser.

Se planen Platinum
Mest populær

Pro

6,90 EUR/måned

Alle Zenefits: ubegrenset Rewards Zone, +2 års garanti og de beste vilkårene.

Se planen Pro

Smart

Gratis (begrenset kampanje)

For å komme i gang med bedriften. En konto med flere valutaer, innenlandsbetalinger med lave gebyrer og et gratis fysisk kort til teamet.

Se planen Smart

Enterprise

100,00 EUR/måned

For team i vekst. Gebyrfrie innenlandsbetalinger, internasjonale overføringer med lave gebyrer og flere gratis betalingskort til teamet.

Se planen Enterprise

Åpne en gratis ZEN-konto

Last ned appen for iOS eller Android og begynn å betale mindre, i alle valutaer.

Opprett konto