Hvordan redigere eller slå av automatisk påfylling av ZEN-konto

Automatisk påfylling hjelper deg med å holde saldoen klar for betalinger, slik at du aldri går glipp av en transaksjon. Du kan endre innstillingene eller slå den av når som helst, og det tar bare noen få trykk.


Rediger innstillinger for automatisk påfylling

  1. Logg inn i ZEN.COM-appen din og velg “Wallet” fra bunnmenyen.
    Bedriftskonto: velg “Home” i stedet.
  2. Velg valutaen som automatisk påfylling er aktivert for.
  3. Trykk på “Auto top-up”, og deretter på “Change”-knappen nederst på skjermen.
    • Skriv inn det nye beløpet du alltid vil ha tilgjengelig på ZEN-kontoen din.
    • For å endre finansieringskortet, trykk på navnet og velg et annet.
  4. Trykk på “Save” og bekreft operasjonen i bankens app.

Ferdig. Automatisk påfylling er oppdatert.


Deaktiver automatisk påfylling

  1. Logg inn i ZEN.COM-appen din og velg “Wallet” fra bunnmenyen.
    Bedriftskonto: velg “Home” i stedet.
  2. Velg valutaen som automatisk påfylling er aktivert for.
  3. Trykk på “Auto top-up”, deretter på “Change”-knappen nederst på skjermen, og så “Deactivate”.
  4. Bekreft operasjonen i ZEN.COM-appen.
    Husk: deaktivering gjelder kun for den valgte valutaen. Gjenta stegene hvis du bruker automatisk påfylling i andre valutaer.

Ferdig. Automatisk påfylling er nå slått av for valutaen du valgte.


Se også:

Var denne artikkelen nyttig?