Jak rozdělit účet s jiným uživatelem ZEN.COM

Můžete rychle rozdělit platbu s jiným uživatelem ZEN tím, že sdílíte QR kód ze své historie transakcí. Oni mohou kód naskenovat a poslat svůj podíl přímo na váš ZEN účet.

Než začnete

Osoba, se kterou účet rozdělujete, musí mít účet ZEN a být přihlášená do aplikace ZEN.COM.


Rozdělení účtu v aplikaci ZEN.COM

  1. Přihlaste se do aplikace ZEN.COM a otevřete svou historii transakcí.
  2. Vyberte transakci, kterou chcete rozdělit.
  3. Klepněte na „Urovnat“. Aplikace zobrazí QR kód pro přijetí převodu ZEN Buddies. Chcete-li před sdílením kódu zadat částku, kterou by druhá osoba měla poslat, vyberte „Přidat částku“.
  4. Ukažte jim QR kód, aby si ho mohli naskenovat pomocí svého telefonu.

Jakmile pošlou převod, peníze dorazí na váš ZEN účet okamžitě. Za rozdělení účtu nejsou žádné poplatky a můžete ho uhradit v jakékoli podporované měně.

Byl pro vás tento článek užitečný?