Sådan logger du ud af ZEN.COM mobilapp

Opdateret:

Udlogning er primært til, når du skifter enhed eller deler en enhed kortvarigt. I daglig brug er det nok bare at lukke appen, fordi du altid bliver bedt om at bekræfte din identitet med en adgangskode eller biometrisk login, når du åbner den igen.

Hvis du vil logge ud:

  1. Åbn ZEN.COM-appen på den enhed, du brugte til at logge ind, og tryk på knappen i øverste venstre hjørne.
     
  2. Swipe helt ned, og tryk på “Log ud”.

Hvis du ikke længere kan bruge din gamle enhed og vil være sikker på, at din konto forbliver sikker, så kontakt vores Supportteam. Vi hjælper dig med at sikre den.

Har du brug for hjælp? Vi er altid her for dig:

Se også: Sådan logger du ud af ZEN Web Portal for erhvervskunder

Var denne artikel en hjælp?

Vælg din plan

Alle Zenefits samlet i praktiske planer.

Good

Gratis

En gratis konto, der også giver dig belønninger.

Se planen Good
Mest populær

Better

22.99 DKK/måned

Hverdagsindkøb, der betaler sig.

Se planen Better

Best

52.99 DKK/måned

Støtte på rejsen fra booking til landing.

Se planen Best

ZEN

124.99 DKK/måned

En komplet premiumoplevelse.

Se planen ZEN

Smart

Gratis (begrænset kampagne)

Til at få din virksomhed godt i gang. En konto med flere valutaer, indenlandske overførsler med lave gebyrer og et gratis fysisk kort til teamet.

Se planen Smart

Enterprise

100,00 EUR/måned

Til teams i vækst. Gebyrfrie indenlandske overførsler, internationale overførsler med lave gebyrer og flere gratis betalingskort til teamet.

Se planen Enterprise

Opret en gratis ZEN-konto

Download appen til iOS eller Android, og begynd at betale mindre – i alle valutaer.

Opret konto