Sådan logger du ud af ZEN Web Portal

Opdateret:

Du kan logge ud af din ZEN Business-konto med blot få klik. Dette hjælper med at holde din konto sikker, især hvis du bruger en delt eller offentlig enhed.

Log ud via webbrowser

  1. Sørg for, at du er på den officielle ZEN Web Portal: https://my.zen.com/
  2. På venstre side af skærmen skal du vælge cirklen øverst for at åbne din virksomheds menu.
  3. Vælg "Logout".

Du bliver logget ud af ZEN Web Portal med det samme.

Yderligere information

Hvis du ikke logger ud manuelt, bliver du automatisk logget ud efter nogle minutters inaktivitet. Dette er en standard sikkerhedsforanstaltning for at beskytte din konto.

Se også: Sådan logger du ud af ZEN.COM mobilapp

Var denne artikel en hjælp?

Vælg din plan

Alle Zenefits samlet i praktiske planer.

Good

Gratis

En gratis konto, der også giver dig belønninger.

Se planen Good
Mest populær

Better

22.99 DKK/måned

Hverdagsindkøb, der betaler sig.

Se planen Better

Best

52.99 DKK/måned

Støtte på rejsen fra booking til landing.

Se planen Best

ZEN

124.99 DKK/måned

En komplet premiumoplevelse.

Se planen ZEN

Smart

Gratis (begrænset kampagne)

Til at få din virksomhed godt i gang. En konto med flere valutaer, indenlandske overførsler med lave gebyrer og et gratis fysisk kort til teamet.

Se planen Smart

Enterprise

100,00 EUR/måned

Til teams i vækst. Gebyrfrie indenlandske overførsler, internationale overførsler med lave gebyrer og flere gratis betalingskort til teamet.

Se planen Enterprise

Opret en gratis ZEN-konto

Download appen til iOS eller Android, og begynd at betale mindre – i alle valutaer.

Opret konto