Min ZEN-konto, penge eller nogle funktioner er blokeret

At få din konto, penge eller nogle funktioner blokeret eller begrænset kan føles uventet, især hvis du ikke kan hæve eller sende en overførsel. Disse verifikationskontroller er en del af standard sikkerhedsprocedurer, som kræves for alle finansielle institutioner i EU, og de hjælper med at holde dine penge og data sikre. Her er, hvad beskeden betyder, og hvad du kan gøre næste gang.


Hvad du skal gøre, når du ser “Denne funktion er blevet begrænset”

Start med at åbne ZEN.COM-appen og læse beskeden på skærmen. Når det er muligt, vil appen forklare, hvorfor kontoen, midlerne eller funktionen er begrænset, og hvordan du låser den op.

Du kan se en "Lås din konto op" eller lignende meddelelse. Tryk på den for at åbne dine sager i appen, hvor du finder detaljerede beskeder og næste trin.

For at åbne dine sager manuelt:

  1. Log ind på ZEN.COM-appen.
  2. Tryk på spørgsmålstegnikonet i øverste højre hjørne for at åbne Customer Lounge.
  3. Vælg "Mine sager" for at tjekke, om vi har brug for oplysninger fra dig.

Hvis appen ikke viser nogen trin eller igangværende sager, prøv følgende:

  1. Tjek din e-mailindbakke, inklusive Spam.
  2. Se efter en besked fra hello@zen.com. Vi kan have brug for lidt flere oplysninger eller understøttende dokumenter for at bekræfte nylig aktivitet på din konto.

Hvis vi har bedt om dokumenter, svar direkte på e-mailen eller følg instruktionerne i app-beskeden eller sagen. Sørg for, at fotos eller scanninger er klare, gyldige og ikke udløbet.


Hvad sker der, efter du har sendt dokumenterne

Når du har sendt de ønskede oplysninger, tager gennemgangen normalt omkring 3 dage. Vores team arbejder 24/7, så din sag kan fortsætte uden for åbningstider.

Efter gennemgangen kan en af følgende ske:

Vi værdsætter din tålmodighed under disse kontroller. For at lære mere om, hvordan ZEN.COM sikrer din konto, besøg sikkerhedsafsnittet i Hjælpecenteret.

Var denne artikel en hjælp?