Ο λογαριασμός μου στο ZEN, τα χρήματα ή κάποιες λειτουργίες είναι μπλοκαρισμένα

Το να είναι ο λογαριασμός σας, τα χρήματά σας ή κάποιες λειτουργίες μπλοκαρισμένες ή περιορισμένες μπορεί να είναι απρόσμενο, ειδικά αν δεν μπορείτε να κάνετε ανάληψη ή να στείλετε μεταφορά. Αυτοί οι έλεγχοι επαλήθευσης αποτελούν μέρος των τυπικών διαδικασιών ασφαλείας που απαιτούνται για όλα τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στην ΕΕ και βοηθούν να διατηρηθούν τα χρήματα και τα δεδομένα σας ασφαλή. Ακολουθεί τι σημαίνει το μήνυμα και τι μπορείτε να κάνετε στη συνέχεια.


Τι να κάνετε όταν δείτε “Αυτή η λειτουργία έχει περιοριστεί”

Ξεκινήστε ανοίγοντας την εφαρμογή ZEN.COM και διαβάζοντας το μήνυμα στην οθόνη. Όταν είναι δυνατό, η εφαρμογή θα εξηγήσει γιατί ο λογαριασμός, τα χρήματα ή η λειτουργία είναι περιορισμένα και πώς να τα ξεκλειδώσετε.

Μπορεί να δείτε μια ειδοποίηση "Ξεκλειδώστε τον λογαριασμό σας" ή παρόμοια. Πατήστε την για να ανοίξετε τις υποθέσεις σας στην εφαρμογή, όπου θα βρείτε λεπτομερή μηνύματα και τα επόμενα βήματα.

Για να ανοίξετε τις υποθέσεις σας χειροκίνητα:

  1. Συνδεθείτε στην εφαρμογή ZEN.COM.
  2. Πατήστε το εικονίδιο ερωτηματικού στην πάνω δεξιά γωνία για να ανοίξετε το Customer Lounge.
  3. Επιλέξτε "Οι υποθέσεις μου" για να ελέγξετε αν χρειαζόμαστε κάποια πληροφορία από εσάς.

Αν η εφαρμογή δεν εμφανίζει βήματα ή ενεργές υποθέσεις, δοκιμάστε τα εξής:

  1. Ελέγξτε το εισερχόμενο email σας, συμπεριλαμβανομένου του φακέλου Spam.
  2. Αναζητήστε ένα μήνυμα από hello@zen.com. Μπορεί να χρειαζόμαστε λίγες περισσότερες πληροφορίες ή υποστηρικτικά έγγραφα για να επιβεβαιώσουμε πρόσφατη δραστηριότητα στον λογαριασμό σας.

Αν ζητήσαμε έγγραφα, απαντήστε απευθείας στο email ή ακολουθήστε τις οδηγίες στην ειδοποίηση της εφαρμογής ή στην υπόθεση. Βεβαιωθείτε ότι οι φωτογραφίες ή οι σαρώσεις είναι καθαρές, έγκυρες και δεν έχουν λήξει.


Τι συμβαίνει μετά την αποστολή των εγγράφων

Μόλις στείλετε τις ζητούμενες πληροφορίες, η αξιολόγηση συνήθως διαρκεί περίπου 3 ημέρες. Η ομάδα μας εργάζεται 24/7, οπότε η υπόθεσή σας μπορεί να προχωρήσει εκτός ωρών εργασίας.

Μετά την αξιολόγηση, μπορεί να συμβεί ένα από τα εξής:

  • Ο λογαριασμός, τα χρήματα ή οι επιλεγμένες λειτουργίες σας ξεκλειδώνονται, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ξανά.
  • Ο λογαριασμός σας κλείνει αν το απαιτούν οι κανονισμοί. Αν συμβεί αυτό, θα μπορείτε να κάνετε ανάληψη του υπόλοιπου ποσού σας σε άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα. Για λεπτομέρειες, δείτε: Έλαβα μήνυμα “Πρέπει να κλείσουμε τον λογαριασμό σας”.

Εκτιμούμε την υπομονή σας κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων. Για να μάθετε περισσότερα για το πώς το ZEN.COM διατηρεί ασφαλή τον λογαριασμό σας, επισκεφθείτε την ενότητα Ασφάλεια του Κέντρου Βοήθειας.

Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;