Ha a Reward Zone-hoz való hozzáférése inaktívvá válik, nem veszíti el a már megszerzett szilánkokat. Ezek a fiókjában maradnak mindaddig, amíg fel nem használja, vissza nem vonják őket, vagy le nem járnak.
Előfordulhat, hogy egy másik ZEN.COM-felhasználótól kapott követ akkor is beválthat, ha jelenleg nincs hozzáférése a Reward Zone-hoz.
Amikor a Reward Zone-hozzáférés inaktívvá válik
A Reward Zone-hoz való hozzáférése akkor válik inaktívvá, amikor már nincs olyan aktív terméke, amely magában foglalja a Reward Zone-t. Ez akkor történhet meg, ha:
- a Reward Zone-nal aktivált ZEN-kártyája inaktívvá válik
- a ZEN PRO-kártyája inaktívvá válik
- a fizetős ZEN.COM-előfizetési csomagja inaktívvá válik
A Better, Best és ZEN csomagok hozzáférést biztosítanak a Reward Zone-hoz. A Good csomag nem biztosít hozzáférést.
Ha a Reward Zone-hozzáférése inaktívvá válik
Ha már szerzett szilánkokat, majd elveszíti a hozzáférését a Reward Zone-hoz, a meglévő szilánkjai a fiókjában maradnak.
A fiókjában maradnak mindaddig, amíg:
- fel nem használja őket
- vissza nem vonják őket (az itt említett esetekben)
- le nem járnak
Az esetleges lejárati időszak akkor is folytatódik, amikor a Reward Zone-hozzáférése inaktív. Amint a jogosult ZEN-kártyája vagy előfizetési csomagja ismét aktívvá válik, újra szerezhet szilánkokat, és felhasználhatja a még le nem járt szilánkokat.
Ha egy másik ZEN.COM-felhasználótól kap egy követ
Ha egy másik ZEN.COM-felhasználó követ küld Önnek, miközben nincs aktív Reward Zone-hozzáférése, akkor is beválthatja azt.
Ebben az esetben a Reward Zone-hoz való hozzáférése a következőkre korlátozódik:
- más ZEN.COM-felhasználóktól kapott kövek beváltása
- Hála-szilánkok adása a küldőnek
A működés részletes leírását itt találja: Hogyan működik a kövek fogadása a ZEN-barátoktól?
Ha ZEN-fiókját bezárják
Ha ZEN-fiókját bezárják, a fel nem használt szilánkjai és kövei ellenérték nélkül elveszhetnek.