Hvis tilgangen din til Reward Zone blir inaktiv, mister du ikke Shards du allerede har opptjent. De blir værende på kontoen din til du bruker dem, de blir tilbakeført eller de utløper.
Du kan også kanskje løse inn en Stone du har mottatt fra en annen ZEN.COM-bruker, selv om du ikke har tilgang til Reward Zone for øyeblikket.
Når tilgangen til Reward Zone blir inaktiv
Tilgangen din til Reward Zone blir inaktiv når du ikke lenger har et aktivt produkt som inkluderer Reward Zone. Dette kan skje når:
- ZEN-kortet ditt med aktivert Reward Zone blir inaktivt
- ZEN PRO-kortet ditt blir inaktivt
- det betalte ZEN.COM-abonnementet ditt blir inaktivt
Abonnementene Better, Best og ZEN inkluderer tilgang til Reward Zone. Good -abonnementet gjør ikke det.
Hvis tilgangen din til Reward Zone blir inaktiv
Hvis du allerede har opptjent Shards og deretter mister tilgangen til Reward Zone, blir de eksisterende Shards værende på kontoen din.
De blir værende på kontoen din til de:
- brukes
- tilbakeføres (i situasjonene som er nevnt her)
- utløper
Eventuell gjeldende utløpsperiode fortsetter mens tilgangen din til Reward Zone er inaktiv. Når det kvalifiserte ZEN-kortet eller abonnementet ditt blir aktivt igjen, kan du begynne å opptjene Shards og bruke Shards som ikke har utløpt.
Hvis du mottar en Stone fra en annen ZEN.COM-bruker
Hvis en annen ZEN.COM-bruker sender deg en Stone mens du ikke har aktiv tilgang til Reward Zone, kan du fortsatt løse den inn.
I denne situasjonen er tilgangen din til Reward Zone begrenset til:
- å løse inn Stones du har mottatt fra andre ZEN.COM-brukere
- å gi Gratitude Shards til avsenderen
Hvis du vil vite hvordan dette fungerer, kan du se: Slik fungerer det å motta Stones fra ZEN Buddies
Hvis ZEN-kontoen din blir avsluttet
Hvis ZEN-kontoen din blir avsluttet, kan ubrukte Shards og Stones gå tapt uten kompensasjon.