Cum să te deconectezi din aplicația mobilă ZEN.COM

Actualizat:

Deconectarea este recomandată în principal atunci când schimbi dispozitivele sau împarți unul temporar. În utilizarea de zi cu zi, este suficient doar să închizi aplicația, deoarece de fiecare dată când o deschizi din nou, ți se va cere să îți confirmi identitatea cu un cod de acces sau autentificare biometrică.

Dacă vrei să te deconectezi:

  1. Deschide aplicația ZEN.COM pe dispozitivul pe care te-ai autentificat și atinge butonul din colțul din stânga sus.
     
  2. Glisează până jos de tot și atinge „Deconectare”.

Dacă nu mai poți folosi vechiul dispozitiv și vrei să te asiguri că contul tău rămâne în siguranță, contactează echipa noastră de Asistență. Te vom ajuta să îl securizezi.

Ai nevoie de ajutor? Suntem întotdeauna pregătiți:

Vezi și: Cum să te deconectezi din ZEN Web Portal pentru Clienți Business

A fost util acest articol?

Alege-ți planul

Toate Zenefiturile reunite în planuri convenabile.

Good

Gratuit

Un cont gratuit care îți oferă și recompense.

Vezi planul Good
Cel mai ales

Better

14,99 RON/lună

Cumpărături de zi cu zi care îți aduc beneficii.

Vezi planul Better

Best

34,99 RON/lună

Asistență în călătorie, de la rezervare până la aterizare.

Vezi planul Best

ZEN

84,99 RON/lună

Experiența premium completă.

Vezi planul ZEN

Smart

Gratuit (promoție limitată)

Pentru a-ți pune compania pe picioare. Un cont multivalută, transferuri naționale cu comisioane mici și un card fizic gratuit pentru echipă.

Vezi planul Smart

Enterprise

100,00 EUR/lună

Pentru echipe în creștere. Transferuri naționale fără comision, transferuri internaționale cu comisioane mici și mai multe carduri de plată gratuite pentru echipă.

Vezi planul Enterprise

Deschide un cont ZEN gratuit

Descarcă aplicația pentru iOS sau Android și începe să plătești mai puțin, în orice monedă.

Creează un cont