Cum să te deconectezi de pe Portalul Web ZEN

Actualizat:

Te poți deconecta de la contul tău ZEN Business în doar câteva clicuri. Acest lucru ajută la menținerea securității contului tău, mai ales dacă folosești un dispozitiv comun sau public.

Deconectare prin browser web

  1. Asigură-te că ești pe Portalul Web ZEN oficial: https://my.zen.com/
  2. Pe partea stângă a ecranului, selectează cercul din partea de sus pentru a deschide meniul companiei tale.
  3. Selectează "Logout".

Vei fi deconectat imediat de pe Portalul Web ZEN.

Informații suplimentare

Dacă nu te deconectezi manual, vei fi deconectat automat după câteva minute de inactivitate. Aceasta este o măsură standard de securitate pentru a ajuta la protejarea contului tău.

Vezi și: Cum să te deconectezi din aplicația mobilă ZEN.COM

A fost util acest articol?

Alege-ți planul

Toate Zenefiturile reunite în planuri convenabile.

Good

Gratuit

Un cont gratuit care îți oferă și recompense.

Vezi planul Good
Cel mai ales

Better

14,99 RON/lună

Cumpărături de zi cu zi care îți aduc beneficii.

Vezi planul Better

Best

34,99 RON/lună

Asistență în călătorie, de la rezervare până la aterizare.

Vezi planul Best

ZEN

84,99 RON/lună

Experiența premium completă.

Vezi planul ZEN

Smart

Gratuit (promoție limitată)

Pentru a-ți pune compania pe picioare. Un cont multivalută, transferuri naționale cu comisioane mici și un card fizic gratuit pentru echipă.

Vezi planul Smart

Enterprise

100,00 EUR/lună

Pentru echipe în creștere. Transferuri naționale fără comision, transferuri internaționale cu comisioane mici și mai multe carduri de plată gratuite pentru echipă.

Vezi planul Enterprise

Deschide un cont ZEN gratuit

Descarcă aplicația pentru iOS sau Android și începe să plătești mai puțin, în orice monedă.

Creează un cont