Cum să editați sau să dezactivați reîncărcarea automată a contului ZEN

Reîncărcarea automată vă ajută să mențineți soldul pregătit pentru plăți, astfel încât să nu ratați niciodată o tranzacție. Puteți schimba setările sau o puteți dezactiva oricând, iar acest lucru durează doar câteva atingeri.


Editați setările de reîncărcare automată

  1. Conectați-vă în aplicația ZEN.COM și selectați „Portofel” din meniul de jos.
    Cont business: selectați în schimb „Acasă”.
  2. Selectați moneda pentru care reîncărcarea automată este activată.
  3. Atingeți „Reîncărcare automată”, apoi atingeți butonul „Schimbă” din partea de jos a ecranului.
    • Introduceți noua sumă pe care doriți să o aveți întotdeauna disponibilă în contul dvs. ZEN.
    • Pentru a schimba cardul de finanțare, atingeți numele acestuia și selectați altul.
  4. Atingeți „Salvează” și confirmați operațiunea în aplicația băncii dvs.

Gata. Reîncărcarea automată a fost actualizată.


Dezactivați reîncărcarea automată

  1. Conectați-vă în aplicația ZEN.COM și selectați „Portofel” din meniul de jos.
    Cont business: selectați în schimb „Acasă”.
  2. Selectați moneda pentru care reîncărcarea automată este activată.
  3. Atingeți „Reîncărcare automată”, apoi atingeți butonul „Schimbă” din partea de jos a ecranului și „Dezactivează”.
  4. Confirmați operațiunea în aplicația ZEN.COM.
    Rețineți: dezactivarea se aplică doar monedei selectate. Repetați pașii dacă folosiți reîncărcare automată pentru alte monede.

Gata. Reîncărcarea automată este acum dezactivată pentru moneda selectată.


Vezi și:

A fost util acest articol?