Ak sa váš prístup k Reward Zone stane neaktívnym, o Shards, ktoré ste už získali, neprídete. Zostanú vo vašom účte, kým ich nepoužijete, nebudú stornované alebo nevyprší ich platnosť.
Stone, ktorý ste dostali od iného používateľa ZEN.COM, môžete tiež uplatniť, aj keď momentálne nemáte prístup k Reward Zone.
Keď sa prístup k Reward Zone stane neaktívnym
Váš prístup k Reward Zone sa stane neaktívnym, keď už nemáte aktívny produkt, ktorý zahŕňa Reward Zone. Môže sa to stať, keď:
- vaša karta ZEN s aktivovanou službou Reward Zone sa stane neaktívnou
- vaša karta ZEN PRO sa stane neaktívnou
- váš platený predplatiteľský plán ZEN.COM sa stane neaktívnym
Plány Better, Best a ZEN zahŕňajú prístup k Reward Zone. Plán Good ho nezahŕňa.
Ak sa váš prístup k Reward Zone stane neaktívnym
Ak ste už získali Shards a potom stratíte prístup k Reward Zone, vaše existujúce Shards zostanú vo vašom účte.
Zostanú vo vašom účte, kým:
- ich nepoužijete
- nebudú stornované (v situáciách uvedených tu)
- nevyprší ich platnosť
Príslušné obdobie platnosti naďalej plynie aj počas neaktívneho prístupu k Reward Zone. Keď sa vaša oprávnená karta ZEN alebo predplatiteľský plán znova aktivuje, môžete začať získavať Shards a používať všetky Shards, ktorých platnosť ešte nevypršala.
Ak dostanete Stone od iného používateľa ZEN.COM
Ak vám iný používateľ ZEN.COM pošle Stone v čase, keď nemáte aktívny prístup k Reward Zone, stále ho môžete uplatniť.
V tejto situácii je váš prístup k Reward Zone obmedzený na:
- uplatnenie Stones prijatých od iných používateľov ZEN.COM
- udelenie Gratitude Shards odosielateľovi
Ak chcete zistiť, ako to funguje, pozrite si: Ako funguje prijímanie Stones od ZEN Buddies
Ak je váš účet ZEN zrušený
Ak je váš účet ZEN zrušený, nepoužité Shards a Stones môžete stratiť bez náhrady.