Hur man slutför uppdrag

Uppdrag hjälper dig att tjäna extra belöningar när du använder ZEN.COM-appen. Varje uppdrag ger dig erfarenhetspoäng (XP) för att öka din status och energipoäng för att stärka dina stenar.

Om ett uppdrag inte är synligt i din app betyder det helt enkelt att det inte är tillgängligt för ditt konto just nu. Nya uppdrag visas automatiskt, och vissa kan vara tillgängliga endast för vissa kontotyper.

Innan vi börjar

Om du slutförde aktiviteten innan uppdraget dök upp i din app räknas det inte. Du måste göra aktiviteten igen efter att uppdraget blivit tillgängligt.


Vad du får för att slutföra ett uppdrag

När du har slutfört alla uppgifter i ett uppdrag läggs belöningarna automatiskt till på ditt konto. Beroende på uppdraget kan du få:


Hur du kontrollerar dina tillgängliga uppdrag

  1. Logga in i din ZEN.COM-app och välj Zenefits från den nedre menyn.
    Företagskonto: välj istället “Mer ZEN”.
  2. Välj “Belöningszon”.
  3. Tryck på “Uppdrag” längst ner på skärmen för att se dina pågående uppdrag.
  4. Välj något uppdrag för att se dess uppgifter och vilka belöningar du kommer att få.

Avslutade uppdrag flyttas till fliken "Avslutade".

För att läsa de fullständiga villkoren för ZEN-uppdragen, öppna denna länk.

Var denna artikel till hjälp?