Πώς να προσθέσετε, επεξεργαστείτε ή διαγράψετε αποθηκευμένους παραλήπτες μεταφοράς

Η αποθήκευση παραληπτών σας βοηθά να στέλνετε χρήματα πιο γρήγορα και να αποφεύγετε λάθη κατά την πληκτρολόγηση. Ακολουθεί πώς να προσθέσετε, ενημερώσετε ή αφαιρέσετε αποθηκευμένους παραλήπτες στην εφαρμογή σας ZEN.COM.

Προσθήκη νέου παραλήπτη
  1. Συνδεθείτε στην εφαρμογή ZEN.COM και επιλέξτε «Πορτοφόλι» από το κάτω μενού.
    Επιχειρηματικός λογαριασμός: επιλέξτε «Μεταφορές» αντί για αυτό.
  2. Πατήστε «Μεταφορά» και επιλέξτε τον τύπο μεταφοράς. Κάθε τύπος μεταφοράς έχει ξεχωριστούς αποθηκευμένους παραλήπτες.
  3. Πατήστε «Προσθήκη παραλήπτη» και συμπληρώστε τα στοιχεία.
  4. Για τραπεζικές μεταφορές, επιλέξτε «Αποθήκευση παραλήπτη». Για άλλους τύπους μεταφοράς, οι παραλήπτες αποθηκεύονται αυτόματα.
Επεξεργασία υπάρχοντος παραλήπτη
  1. Συνδεθείτε στην εφαρμογή ZEN.COM και επιλέξτε «Πορτοφόλι» από το κάτω μενού.
    Επιχειρηματικός λογαριασμός: επιλέξτε «Μεταφορές» αντί για αυτό.
  2. Πατήστε «Μεταφορά» και επιλέξτε τον τύπο μεταφοράς. Κάθε τύπος μεταφοράς έχει ξεχωριστούς αποθηκευμένους παραλήπτες.
  3. Θα εμφανιστεί μια λίστα με αποθηκευμένους παραλήπτες. Σαρώστε αριστερά στον παραλήπτη και πατήστε «Επεξεργασία».
    • Εάν κάποια δεδομένα δεν είναι διαθέσιμα για επεξεργασία (εικονίδιο κλειδώματος στη δεξιά πλευρά), διαγράψτε τον παραλήπτη και στη συνέχεια προσθέστε τον ξανά χρησιμοποιώντας το κουμπί «Προσθήκη παραλήπτη».
    • Για να επεξεργαστείτε έναν παραλήπτη από τη λίστα ZEN Buddies, επεξεργαστείτε το άτομο στις επαφές του τηλεφώνου σας.
Διαγραφή υπάρχοντος παραλήπτη

Για να διαγράψετε έναν αποθηκευμένο παραλήπτη, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Συνδεθείτε στην εφαρμογή ZEN.COM και επιλέξτε «Πορτοφόλι» από το κάτω μενού.
    Επιχειρηματικός λογαριασμός: επιλέξτε «Μεταφορές» αντί για αυτό.
  2. Πατήστε «Μεταφορά» και επιλέξτε τον τύπο μεταφοράς. Κάθε τύπος μεταφοράς έχει ξεχωριστούς αποθηκευμένους παραλήπτες.
  3. Θα εμφανιστεί μια λίστα με αποθηκευμένους παραλήπτες. Σαρώστε αριστερά στον παραλήπτη και πατήστε «Αφαίρεση». Επιβεβαιώστε όταν εμφανιστεί το αναδυόμενο παράθυρο.
    • Για να αφαιρέσετε έναν παραλήπτη από τη λίστα ZEN Buddies, αφαιρέστε το άτομο από τις επαφές του τηλεφώνου σας.

Δείτε επίσης:

Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;