Heb je per ongeluk geld verstuurd via ZEN Buddies? Dit kun je doen.
ZEN Buddies-overboekingen vinden direct plaats tussen ZEN.COM-gebruikers en kunnen daarom meestal niet meer worden geannuleerd nadat ze zijn verzonden.
Als je geld hebt verstuurd naar een telefoonnummer dat nog niet aan een ZEN-account is gekoppeld en de ontvanger geen ZEN-account aanmaakt om het geld te claimen, wordt de overboeking na 3 dagen automatisch teruggestort naar je ZEN-accountsaldо. Je ziet de status in je app veranderen in “Geweigerd”.
Als je overboeking de status “In behandeling” heeft, kan ons Supportteam deze mogelijk nog annuleren voordat deze wordt verwerkt.
Als de overboeking al de status “Voltooid” heeft, kan deze niet worden teruggedraaid. Neem in dat geval rechtstreeks contact op met de ontvanger om een terugbetaling te vragen. Als de ontvanger niet reageert, kan ons Supportteam de toestemming van de ontvanger vragen om de overboeking terug te storten. Geld kan niet worden teruggestort zonder toestemming van de ontvanger.
Als je denkt dat de ZEN Buddies-overboeking onderdeel was van oplichting of fraude, meld dit dan bij de politie en neem onmiddellijk contact met ons op voor verdere begeleiding.
Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar:
- via de supportchat in de ZEN.COM-app (open de link op je mobiele apparaat; de geschatte wachttijd wordt weergegeven wanneer je verbinding maakt met een medewerker). Om ervoor te zorgen dat je geen antwoord van een supportmedewerker mist, moet je ervoor zorgen dat de ZEN.COM-app pushmeldingen mag versturen op je mobiele apparaat.
- via de chat in het ZEN.COM Helpcentrum. Kies de knop rechtsonder in je scherm wanneer je door ons Helpcentrum bladert om een chat te starten.
- via e-mail naar hello@zen.com (we reageren meestal binnen 24 uur). Wanneer je via e-mail contact met ons opneemt, stuur je bericht dan vanaf het e-mailadres dat aan je ZEN-account is gekoppeld.
Zie ook: