Hogyan zárjuk be a ZEN fiókot

Információk

Személyes ZEN fiókot közvetlenül a ZEN.COM alkalmazásban zárhat be. Ha üzleti fiókot szeretne bezárni, vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal az alkalmazáson belüli csevegésen keresztül vagy küldjön e-mailt a hello@zen.com címre az üzleti fiókjához kapcsolódó e-mail címről.

Megértjük, hogy szünetet szeretne tartani vagy továbblépni. A fiók bezárása egyszerű, és lehetősége lesz új ZEN fiókra jelentkezni, amikor készen áll. Ha csak a havi előfizetési díjat szeretné megszüntetni, átállhat az ingyenes csomagra a fiók bezárása helyett. Így nem kell havi díjat fizetnie, és később újra frissítheti a ZEN csomagját anélkül, hogy új fiókot nyitna.


Hogyan zárja be személyes ZEN fiókját

  1. Jelentkezzen be a ZEN.COM alkalmazásba, majd koppintson a bal felső sarokban lévő kezdőbetűire.
  2. Koppintson a „Beállítások” menüpontra.
  3. Koppintson a „Fiók bezárása” lehetőségre, és kövesse az alkalmazáson belüli utasításokat a kérés befejezéséhez.

Feltételek a ZEN fiók bezárásához

A fiók bezárása előtt győződjön meg róla, hogy:

Az alkalmazásban történő fiókbezáráshoz az összes valutában lévő egyenlegnek 0-nak kell lennie.

Ha még vannak pénzeszközök a fiókjában, akkor:


Mennyi ideig tart a fiók bezárása

Bármikor megszüntetheti szerződését egy hónapos felmondási idővel, amely a következő hónap végén lép hatályba.

Példa:
Ha július 20-án kéri a fiók bezárását, akkor az augusztus 31-én zárul be.

A fiók a bezárás dátumáig elérhető marad. Bizonyos esetekben bizonyos funkciók, mint például a bejövő átutalások fogadása vagy a ZEN kártya használata, a bezárás okától függően korábban is letilthatók lehetnek. Ha nem biztos benne, hogy jelenleg mely funkciók érhetők el, vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal.

A bezárás befejezéséig nem nyithat újabb ZEN fiókot. A fiók bezárása után kérheti egy új ZEN fiók megnyitását.


Mi történik a fiók bezárása után

A ZEN fiók bezárása után:


Lásd még:

Hasznos volt ez a cikk?