Du kan fjerne et ZEN-kort i appen hvis du ikke lenger trenger det, eller hvis du har mistet det. Denne artikkelen forklarer hvordan du sletter et kort, hva som skjer etter fjerning, og hvordan refusjoner håndteres.
Før du fjerner kortet
Det er permanent å fjerne et kort, og handlingen kan ikke angres. Når du har fjernet et ZEN-kort:
- Den digitale versjonen av kortet som er lagt til i Apple Pay eller Google Pay, deaktiveres automatisk.
- Alle nye transaksjoner med kortet blir avvist.
Vær oppmerksom på at fjerning av et kort ikke blokkerer refusjoner. Refusjoner som sendes til et fjernet kort, blir fortsatt behandlet og satt inn på kontoen din.
Slik fjerner du ZEN-kortet ditt i appen
Følg disse trinnene for å slette et kort:
- Logg inn i ZEN.COM-appen og velg «Kort» fra menyen nederst.
- Velg kortet og trykk på «Fjern kort» under det.
- Bekreft ved å velge «Ja».
Det var det. Kortet slutter å fungere umiddelbart. Etter noen dager forsvinner det også fra kortlisten din.
Greit å vite
- Du kan ikke aktivere et fjernet kort på nytt.
- Hvis du trenger kortet senere, må du bestille et nytt.
- Refusjoner for tidligere transaksjoner behandles som vanlig, selv etter at kortet er fjernet.