Hvis ZEN-kortet ditt er blokkert, betyr det ikke alltid at det er et problem. I mange tilfeller kan du låse det opp selv i appen og fortsette å bruke det med en gang.
Denne artikkelen forklarer når du kan låse opp et kort selv, og hva du kan gjøre hvis dette alternativet ikke er tilgjengelig.
Før vi begynner
Du kan låse opp et ZEN-kort i appen bare hvis du låste det selv tidligere.
Det finnes situasjoner der det ikke er mulig å låse opp kortet i appen:
- Hvis du fjernet kortet fra ZEN.COM-appen, kan det ikke gjenopprettes. Du må bestille et nytt kort.
- Hvis kortet ble blokkert av sikkerhetshensyn, for eksempel etter at du rapporterte en ukjent transaksjon, kan det vanligvis ikke låses opp i appen. I noen tilfeller kan ZEN.COMs medarbeidere låse det opp. Hvis ikke, er det tryggest å bestille et nytt ZEN-kort.
- Hvis ZEN-kontoen din eller enkelte kontofunksjoner er midlertidig begrenset, kan det hende at du ikke kan låse opp eller bestille kort. Les mer om kontobegrensninger her.
Dette bidrar til å beskytte pengene dine og forhindre videre uautorisert bruk.
Slik låser du opp ZEN-kortet ditt i appen
Hvis kortet midlertidig ble låst av deg, følger du disse trinnene:
- Logg inn i ZEN.COM-appen og velg «Kort» fra menyen nederst. Låste kort vises i grått.
- Velg kortet og trykk på «Lås opp» under det.
Kortet ditt er aktivt igjen og klart til bruk.
Bruke Apple Pay eller Google Pay etter at kortet er låst opp
Hvis det opplåste kortet ble lagt til i Apple Pay eller Google Pay, blir det automatisk gjenopprettet. Du kan fortsette å betale med telefonen eller klokken din uten å legge til kortet på nytt.
Hvis du ikke kan låse opp kortet ditt
Hvis knappen «Lås opp» ikke er tilgjengelig, kan kortet ikke låses opp i appen. Dette betyr vanligvis at:
- kortet ble fjernet,
- kortet ble blokkert av sikkerhetshensyn, eller
- kontoen din eller enkelte av funksjonene kan være begrenset.
Avhengig av årsaken kan det hende at du må bestille et nytt ZEN-kort eller vente til kontobegrensningene er fjernet.