Informații
Puteți închide un cont personal ZEN direct în aplicația ZEN.COM. Dacă doriți să închideți un cont de afaceri, contactați echipa noastră de Suport prin chat-ul din aplicație sau trimiteți-ne un email la hello@zen.com de pe adresa de email asociată contului dumneavoastră de afaceri.
Înțelegem că poate doriți să faceți o pauză sau să treceți mai departe. Închiderea contului este simplă și veți avea opțiunea de a aplica pentru un nou cont ZEN când veți fi pregătit. Dacă doriți doar să încetați plata abonamentului, puteți trece la Planul Gratuit în loc să închideți contul. Nu veți plăti taxa lunară și puteți face upgrade la un Plan ZEN din nou mai târziu fără a deschide un cont nou.
Cum să închideți contul personal ZEN
- Conectați-vă în aplicația ZEN.COM și apăsați pe inițialele dvs. din colțul din stânga sus.
- Apăsați pe „Setări”.
- Apăsați pe „Închide contul” și urmați instrucțiunile din aplicație pentru a finaliza cererea.
Cerințe pentru închiderea contului ZEN
Înainte de a închide contul, asigurați-vă că:
- Retrageți toate fondurile din contul dumneavoastră.
- Achitați orice sold negativ.
- Finalizați sau anulați orice tranzacții, rambursări sau returnări în așteptare.
Pentru a închide contul în aplicație, soldul în toate valutele trebuie să fie 0.
Dacă mai aveți fonduri în cont, puteți:
- Încărca contul pentru a atinge suma minimă necesară pentru transferurile bancare, apoi transfera fondurile din contul ZEN.
- Transfera fondurile rămase către un prieten prin ZEN Buddies. Transferurile ZEN Buddies nu au o sumă minimă necesară.
- Dacă nu doriți să retrageți fondurile rămase, contactați echipa noastră de Suport. Rețineți că fondurile vor fi transferate într-un cont temporar în acest caz.
Cât timp durează închiderea contului
Puteți încheia acordul în orice moment cu un preaviz de o lună, valabil la sfârșitul lunii următoare.
Exemplu:
Dacă solicitați închiderea contului pe 20 iulie, contul va fi închis pe 31 august.
Contul dumneavoastră va rămâne disponibil până la data închiderii. În unele cazuri, anumite funcții, cum ar fi primirea transferurilor sau utilizarea unui card ZEN, pot deveni indisponibile mai devreme, în funcție de motivul închiderii. Dacă nu sunteți sigur ce funcții sunt disponibile în prezent, contactați echipa noastră de Suport.
Până la finalizarea închiderii, nu veți putea deschide un alt cont ZEN. După ce contul este închis la cererea dumneavoastră, puteți aplica pentru un nou cont ZEN.
Ce se întâmplă după ce contul este închis
După ce contul ZEN este închis:
- Datele contului sunt arhivate doar pe perioada necesară scopurilor din Politica noastră de Confidențialitate, cu excepția cazului în care legea impune o perioadă mai lungă. Vezi: Cum să accesezi sau să ștergi datele personale din ZEN.COM
- Toate cardurile de plată asociate contului sunt blocate permanent.
- Numerele contului ZEN încetează să funcționeze. Orice transferuri primite sunt returnate automat expeditorului.
- Beneficiile, cum ar fi Garanția Extinsă sau Zona de Recompense, nu mai sunt valabile.
- Nu vă mai puteți conecta la cont.
- Istoricul tranzacțiilor nu mai este vizibil în aplicație. Totuși, puteți solicita extrase dintr-un cont închis permanent cu ajutorul echipei noastre de Suport.
- Un cont închis nu poate fi redeschis. Puteți aplica oricând pentru un nou cont ZEN, dar acesta va avea numere noi de cont, numere de card noi și un istoric de tranzacții separat. Vezi: Pot redeschide un cont ZEN?
Vezi și: