Dacă accesul tău la Reward Zone devine inactiv, nu pierzi Shards pe care i-ai câștigat deja. Aceștia rămân în contul tău până când îi folosești, sunt anulați sau expiră.
De asemenea, este posibil să poți valorifica un Stone primit de la un alt utilizator ZEN.COM chiar dacă în prezent nu ai acces la Reward Zone.
Când accesul la Reward Zone devine inactiv
Accesul tău la Reward Zone devine inactiv atunci când nu mai ai un produs activ care include Reward Zone. Acest lucru se poate întâmpla când:
- cardul tău ZEN cu Reward Zone activat devine inactiv
- cardul tău ZEN PRO devine inactiv
- planul tău de abonament ZEN.COM plătit devine inactiv
Planurile Better, Best și ZEN includ accesul la Reward Zone. Planul Good nu îl include.
Dacă accesul tău la Reward Zone devine inactiv
Dacă ai câștigat deja Shards și apoi pierzi accesul la Reward Zone, Shards existenți rămân în contul tău.
Aceștia rămân în contul tău până când sunt:
- folosiți
- anulați (în situațiile menționate aici)
- expirați
Orice perioadă de expirare aplicabilă continuă și atunci când accesul tău la Reward Zone este inactiv. După ce cardul ZEN eligibil sau planul de abonament devine din nou activ, poți începe să câștigi Shards și să folosești Shards care nu au expirat.
Dacă primești un Stone de la un alt utilizator ZEN.COM
Dacă un alt utilizator ZEN.COM îți trimite un Stone în timp ce nu ai acces activ la Reward Zone, îl poți valorifica în continuare.
În această situație, accesul tău la Reward Zone este limitat la:
- valorificarea Stones primiți de la alți utilizatori ZEN.COM
- acordarea de Gratitude Shards expeditorului
Pentru a afla cum funcționează acest lucru, consultă: Cum funcționează primirea de Stones de la ZEN Buddies
Dacă contul tău ZEN este închis
Dacă contul tău ZEN este închis, Shards și Stones neutilizați se pot pierde fără compensație.