Ви можете видалити картку ZEN у застосунку, якщо вона вам більше не потрібна або була загублена. У цій статті пояснюється, як видалити картку, що відбувається після видалення та як обробляються повернення коштів.
Перш ніж видаляти картку
Видалення картки є незворотним і його неможливо скасувати. Після видалення картки ZEN:
- Цифрова версія картки, додана до Apple Pay або Google Pay, автоматично деактивується.
- Усі нові транзакції з карткою відхиляються.
Зверніть увагу: видалення картки не блокує повернення коштів. Будь-які повернення коштів, надіслані на видалену картку, усе одно зараховуються на ваш рахунок.
Як видалити картку ZEN у застосунку
Виконайте наведені нижче дії, щоб видалити картку:
- Увійдіть у застосунок ZEN.COM і виберіть «Картки» у нижньому меню.
- Виберіть картку та натисніть «Видалити картку» під нею.
- Підтвердьте дію, вибравши «Так».
Ось і все. Картка одразу перестане працювати. Через кілька днів вона також зникне зі списку ваших карток.
Корисно знати
- Ви не зможете повторно активувати видалену картку.
- Якщо згодом картка вам знову знадобиться, потрібно буде замовити нову.
- Повернення коштів за попередні транзакції обробляються у звичайному порядку навіть після видалення картки.
Див. також: Як тимчасово заблокувати картку ZEN