At gemme modtagere hjælper dig med at sende penge hurtigere og undgå tastefejl. Her er hvordan du tilføjer, opdaterer eller fjerner gemte modtagere i din ZEN.COM-app.
Tilføj en ny modtager
- Log ind på din ZEN.COM-app og vælg “Wallet” i bunden af menuen.
Erhvervskonto: vælg i stedet “Transfers”. - Tryk på “Transfer” og vælg overførselstypen. Hver overførselstype har separate gemte modtagere.
- Tryk på “Add recipient” og udfyld oplysningerne.
- For bankoverførsler, marker “Save recipient”. For andre overførselstyper gemmes modtagerne automatisk.
Rediger en eksisterende modtager
- Log ind på din ZEN.COM-app og vælg “Wallet” i bunden af menuen.
Erhvervskonto: vælg i stedet “Transfers”. - Tryk på “Transfer” og vælg overførselstypen. Hver overførselstype har separate gemte modtagere.
- En liste over gemte modtagere vises. Swipe til venstre på modtageren og tryk på “Edit”.
- Hvis nogle data ikke kan redigeres (låseikon på højre side), slet modtageren og tilføj dem derefter igen ved hjælp af knappen “Add recipient”.
- For at redigere en modtager fra din ZEN Buddies-liste, rediger personen i dine telefonkontakter.
Slet en eksisterende modtager
For at slette en gemt modtager, følg nedenstående trin:
- Log ind på din ZEN.COM-app og vælg “Wallet” i bunden af menuen.
Erhvervskonto: vælg i stedet “Transfers”. - Tryk på “Transfer” og vælg overførselstypen. Hver overførselstype har separate gemte modtagere.
- En liste over gemte modtagere vises. Swipe til venstre på modtageren og tryk på “Remove”. Bekræft når pop-up’en vises.
- For at fjerne en modtager fra din ZEN Buddies-liste, fjern personen fra dine telefonkontakter.
Se også: