Dækningen af ZEN.COM Udvidet garanti udløber normalt på den udløbsdato for dækningen, der vises for hvert registreret produkt i ZEN.COM-appen. Din dækning kan dog udløbe tidligere, hvis du ikke længere opfylder kravene for at være berettiget.
For ZEN-privatkonti udløber den udvidede garanti, hvis du opsiger dit betalte abonnement eller skifter til et abonnement, der ikke inkluderer udvidet garanti.
For ZEN Business-konti udløber den udvidede garanti, hvis dit ZEN PRO-kort bliver inaktivt.
Hvis din dækning udløber tidligere, er produkter, du registrerede før denne dato, ikke længere dækket, selvom den udløbsdato for dækningen, der vises i ZEN.COM-appen, ikke er overskredet.
Hvor kan jeg se udløbsdatoen for min udvidede garanti?
- Log ind på din ZEN.COM-app, og vælg “Zenefits” i menuen nederst.
Virksomhedskonto: Vælg i stedet “Mere ZEN”. - Tryk på “Udvidet garanti”. Hvis du allerede har registreret produkter, får du vist en liste over alle godkendte produkter eller status for din produktansøgning.
For hvert registreret produkt viser ZEN.COM-appen:
- producentens garantiperiode
- hvornår dækningen af ZEN.COM Udvidet garanti starter
- hvornår dækningen af ZEN.COM Udvidet garanti udløber
Den viste udløbsdato for den udvidede garanti gælder, så længe du fortsat opfylder kravene for at være berettiget.
Hvad sker der med min udvidede garanti, hvis jeg ændrer mit ZEN-privatabonnement?
Eksempel 1: Du skifter mellem betalte abonnementer
Du har tidligere registreret produkter til ZEN.COM Udvidet garanti og skifter fra ét betalt abonnement til et andet betalt abonnement.
Betalte abonnementer omfatter Better, Best, ZEN samt de udgåede abonnementer Gold, Platinum og Pro .
Dine tidligere registrerede produkter forbliver dækket. Du kan også fortsætte med at registrere nye produkter i henhold til reglerne for udvidet garanti for dit nye abonnement.
Eksempel 2: Du skifter til abonnementet Good
Du har tidligere registreret produkter til ZEN.COM Udvidet garanti og skifter fra et betalt abonnement til abonnementet Good, som ikke har noget månedligt abonnementsgebyr.
Når ændringen af abonnementet er gennemført:
- er dine tidligere registrerede produkter ikke længere dækket af den udvidede garanti
- kan du ikke længere registrere nye produkter til udvidet garanti, mens du har abonnementet Good