Cum să adăugați, editați sau ștergeți destinatarii salvați pentru transferuri

Salvarea destinatarilor vă ajută să trimiteți bani mai rapid și să evitați erorile de tastare. Iată cum să adăugați, actualizați sau eliminați destinatarii salvați în aplicația dvs. ZEN.COM.

Adăugați un destinatar nou
  1. Atingeți „Transfer” și alegeți tipul de transfer. Fiecare tip de transfer are destinatari salvați separat.
  2. Atingeți „Adăugați destinatar” și completați detaliile.
  3. Pentru transferurile bancare, bifați „Salvează destinatar”. Pentru alte tipuri de transfer, destinatarii sunt salvați automat.
Editați un destinatar existent
  1. Conectați-vă la aplicația ZEN.COM și selectați „Portofel” din meniul de jos.
    Cont business: selectați în schimb „Transferuri”.
  2. Atingeți „Transfer” și alegeți tipul de transfer. Fiecare tip de transfer are destinatari salvați separat.
  3. Va apărea o listă cu destinatarii salvați. Glisați spre stânga pe destinatar și atingeți „Editează”.
    • Dacă unele date nu pot fi editate (pictogramă cu lacăt pe partea dreaptă), ștergeți destinatarul și apoi adăugați-l din nou folosind butonul „Adăugați destinatar”.
    • Pentru a edita un destinatar din lista ZEN Buddies, editați persoana din agenda telefonului dvs.
Ștergeți un destinatar existent

Pentru a șterge un destinatar salvat, urmați pașii de mai jos:

  1. Conectați-vă la aplicația ZEN.COM și selectați „Portofel” din meniul de jos.
    Cont business: selectați în schimb „Transferuri”.
  2. Atingeți „Transfer” și alegeți tipul de transfer. Fiecare tip de transfer are destinatari salvați separat.
  3. Va apărea o listă cu destinatarii salvați. Glisați spre stânga pe destinatar și atingeți „Elimină”. Confirmați când apare fereastra pop-up.
    • Pentru a elimina un destinatar din lista ZEN Buddies, eliminați persoana din agenda telefonului dvs.

Vezi și:

A fost util acest articol?