Hur man lägger till, redigerar eller tar bort sparade mottagare för överföring

Att spara mottagare hjälper dig att skicka pengar snabbare och undvika skrivfel. Så här lägger du till, uppdaterar eller tar bort sparade mottagare i din ZEN.COM-app.

Lägg till en ny mottagare
  1. Logga in i din ZEN.COM-app och välj “Plånbok” från menyn längst ner.
    Företagskonto: välj istället “Överföringar”.
  2. Tryck på “Överför” och välj överföringstyp. Varje överföringstyp har separata sparade mottagare.
  3. Tryck på “Lägg till mottagare” och fyll i uppgifterna.
  4. För banköverföringar, markera “Spara mottagare”. För andra överföringstyper sparas mottagarna automatiskt.
Redigera en befintlig mottagare
  1. Logga in i din ZEN.COM-app och välj “Plånbok” från menyn längst ner.
    Företagskonto: välj istället “Överföringar”.
  2. Tryck på “Överför” och välj överföringstyp. Varje överföringstyp har separata sparade mottagare.
  3. En lista med sparade mottagare visas. Svep åt vänster på mottagaren och tryck på “Redigera”.
    • Om vissa uppgifter inte går att redigera (låsikon på högra sidan), ta bort mottagaren och lägg sedan till den igen med knappen “Lägg till mottagare”.
    • För att redigera en mottagare från din lista ZEN Buddies, redigera personen i din telefons kontakter.
Ta bort en befintlig mottagare

För att ta bort en sparad mottagare, följ stegen nedan:

  1. Logga in i din ZEN.COM-app och välj “Plånbok” från menyn längst ner.
    Företagskonto: välj istället “Överföringar”.
  2. Tryck på “Överför” och välj överföringstyp. Varje överföringstyp har separata sparade mottagare.
  3. En lista med sparade mottagare visas. Svep åt vänster på mottagaren och tryck på “Ta bort”. Bekräfta när popup-fönstret visas.
    • För att ta bort en mottagare från din lista ZEN Buddies, ta bort personen från din telefons kontakter.

Se även:

Var denna artikel till hjälp?