Váš předplatný plán ZEN.COM se může v několika situacích změnit automaticky. Obvykle k tomu dochází po skončení fakturačního období nebo když se nepodaří dokončit platbu za předplatné.
Váš plán se může automaticky změnit, pokud:
- Zavedeme nové předplatné plány pro účty ZEN Personal, které nahradí původní plány Free, Gold, Platinum a Pro. Více informací najdete zde.
- Nepodařilo se nám strhnout poplatek za předplatné vašeho aktuálního předplatného plánu ZEN.COM.
- Zrušili jste své předplatné ZEN.COM během zkušebního období. V takovém případě se plán změní po skončení zkušebního období.
- Přešli jste na nižší předplatný plán ZEN.COM během probíhajícího fakturačního období. V takovém případě se nový plán automaticky aktivuje na začátku dalšího fakturačního období.
Svůj aktuální předplatný plán ZEN.COM si můžete kdykoli zkontrolovat v aplikaci ZEN.COM.