Πληροφορίες
Μπορείτε να κλείσετε έναν προσωπικό λογαριασμό ZEN απευθείας στην εφαρμογή ZEN.COM. Εάν θέλετε να κλείσετε έναν επιχειρηματικό λογαριασμό, επικοινωνήστε με την ομάδα Υποστήριξής μας μέσω της συνομιλίας στην εφαρμογή ή στείλτε μας email στο hello@zen.com από τη διεύθυνση email που είναι συνδεδεμένη με τον επιχειρηματικό σας λογαριασμό.
Κατανοούμε ότι μπορεί να θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα ή να προχωρήσετε. Το κλείσιμο του λογαριασμού σας είναι απλό και θα έχετε την επιλογή να κάνετε αίτηση για νέο λογαριασμό ZEN όταν είστε έτοιμοι. Εάν θέλετε μόνο να σταματήσετε να πληρώνετε το τέλος συνδρομής, μπορείτε να μεταβείτε στο Δωρεάν Πλάνο αντί να κλείσετε τον λογαριασμό σας. Δεν θα πληρώνετε το μηνιαίο τέλος και μπορείτε να αναβαθμίσετε ξανά το πλάνο ZEN αργότερα χωρίς να ανοίξετε νέο λογαριασμό.
Πώς να κλείσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό ZEN
- Συνδεθείτε στην εφαρμογή ZEN.COM και πατήστε τα αρχικά σας στην επάνω αριστερή γωνία.
- Πατήστε «Ρυθμίσεις».
- Πατήστε «Κλείσιμο λογαριασμού» και ακολουθήστε τις οδηγίες μέσα στην εφαρμογή για να ολοκληρώσετε το αίτημα.
Απαιτήσεις για το κλείσιμο του λογαριασμού σας ZEN
Πριν κλείσετε τον λογαριασμό σας, βεβαιωθείτε ότι:
- Έχετε ανασύρει όλα τα κεφάλαια από τον λογαριασμό σας.
- Έχετε τακτοποιήσει οποιοδήποτε αρνητικό υπόλοιπο.
- Έχετε ολοκληρώσει ή ακυρώσει οποιεσδήποτε εκκρεμείς συναλλαγές, επιστροφές ή χρεώσεις αντιλογισμού.
Για να κλείσετε τον λογαριασμό στην εφαρμογή, το υπόλοιπο σε όλα τα νομίσματα πρέπει να είναι 0.
Εάν έχετε ακόμα κεφάλαια στον λογαριασμό σας, μπορείτε να:
- Φορτίσετε τον λογαριασμό σας για να φτάσετε το ελάχιστο ποσό που απαιτείται για τραπεζικές μεταφορές, και στη συνέχεια μεταφέρετε τα κεφάλαια έξω από τον λογαριασμό ZEN.
- Μεταφέρετε τα υπόλοιπα κεφάλαια σε φίλο μέσω ZEN Buddies. Οι μεταφορές μέσω ZEN Buddies δεν έχουν ελάχιστο απαιτούμενο ποσό.
- Εάν δεν θέλετε να ανασύρετε τα υπόλοιπα κεφάλαια, επικοινωνήστε με την ομάδα Υποστήριξής μας. Λάβετε υπόψη ότι τα κεφάλαιά σας σε αυτή την περίπτωση θα μεταφερθούν σε προσωρινό λογαριασμό.
Πόσο διαρκεί το κλείσιμο του λογαριασμού
Μπορείτε να τερματίσετε τη συμφωνία οποιαδήποτε στιγμή με προειδοποίηση ενός μήνα, που ισχύει στο τέλος του επόμενου μήνα.
Παράδειγμα:
Εάν ζητήσετε το κλείσιμο του λογαριασμού σας στις 20 Ιουλίου, ο λογαριασμός σας θα κλείσει στις 31 Αυγούστου.
Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει διαθέσιμος μέχρι την ημερομηνία κλεισίματος. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ορισμένες λειτουργίες, όπως η λήψη εισερχόμενων μεταφορών ή η χρήση κάρτας ZEN, ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες νωρίτερα ανάλογα με τον λόγο του κλεισίματος. Εάν δεν είστε βέβαιοι ποιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή, επικοινωνήστε με την ομάδα Υποστήριξής μας.
Μέχρι να ολοκληρωθεί το κλείσιμο, δεν θα μπορείτε να ανοίξετε άλλον λογαριασμό ZEN. Μετά το κλείσιμο του λογαριασμού κατόπιν αιτήματός σας, μπορείτε να κάνετε αίτηση για νέο λογαριασμό ZEN.
Τι συμβαίνει μετά το κλείσιμο του λογαριασμού σας
Μετά το κλείσιμο του λογαριασμού σας ZEN:
- Τα δεδομένα του λογαριασμού σας αρχειοθετούνται μόνο για όσο διάστημα απαιτείται για τους σκοπούς που περιγράφονται στην Πολιτική Απορρήτου μας, εκτός αν ο νόμος απαιτεί μεγαλύτερη περίοδο. Δείτε: Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα από το ZEN.COM
- Όλες οι κάρτες πληρωμών που συνδέονται με τον λογαριασμό μπλοκάρονται οριστικά.
- Οι αριθμοί λογαριασμού ZEN σταματούν να λειτουργούν. Οποιεσδήποτε εισερχόμενες μεταφορές επιστρέφονται αυτόματα στον αποστολέα.
- Τα οφέλη, όπως η Επέκταση Εγγύησης ή η Ζώνη Ανταμοιβών, δεν ισχύουν πλέον.
- Δεν μπορείτε πλέον να συνδεθείτε στον λογαριασμό.
- Το ιστορικό συναλλαγών δεν είναι πλέον ορατό στην εφαρμογή. Μπορείτε ακόμα να ζητήσετε εκκαθαρίσεις από έναν οριστικά κλειστό λογαριασμό με τη βοήθεια της ομάδας Υποστήριξής μας.
- Ένας κλειστός λογαριασμός δεν μπορεί να ξανανοίξει. Μπορείτε να κάνετε αίτηση για νέο λογαριασμό ZEN οποιαδήποτε στιγμή, αλλά θα έχει νέους αριθμούς λογαριασμού, αριθμούς κάρτας και ξεχωριστό ιστορικό συναλλαγών. Δείτε: Μπορώ να ξανανοίξω λογαριασμό ZEN;
Δείτε επίσης: