Μπορείτε να ελέγξετε γρήγορα όλα τα προϊόντα που έχετε ήδη καταχωρήσει για Επεκταμένη Εγγύηση. Αυτό σας βοηθά να δείτε πότε ξεκινά η εγγύηση κάθε προϊόντος, αν είναι ενεργή και τι μπορείτε να κάνετε στη συνέχεια αν χρειάζεται επισκευή.
Πριν ξεκινήσουμε
Για να έχετε πρόσβαση στα καταχωρημένα προϊόντα σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργό πρόγραμμα που περιλαμβάνει Επεκταμένη Εγγύηση: Gold, Platinum, PRO, Smart (Business) ή Enterprise (Business).
- Οι αγορές που έγιναν με την κανονική σας κάρτα ZEN σε αυτά τα προγράμματα λαμβάνουν 1 χρόνο Επεκταμένης Εγγύησης.
- Οι αγορές που έγιναν με την κάρτα ZEN PRO στα προγράμματα PRO, Smart και Enterprise λαμβάνουν 2 χρόνια Επεκταμένης Εγγύησης.
Πώς να δείτε τα καταχωρημένα προϊόντα σας
- Συνδεθείτε στην εφαρμογή ZEN.COM και επιλέξτε “Zenefits” από το κάτω μενού.
Επιχειρηματικός λογαριασμός: επιλέξτε αντί για αυτό “Περισσότερα ZEN”. - Πατήστε “Επεκταμένη Εγγύηση”.
- Αν δεν έχετε προσθέσει κανένα προϊόν ακόμα, θα δείτε μια οθόνη καλωσορίσματος όπου μπορείτε να καταχωρήσετε το πρώτο σας προϊόν.
- Αν έχετε ήδη καταχωρήσει προϊόντα, θα δείτε μια λίστα με όλα τα αποδεκτά αντικείμενα ή την κατάσταση της αίτησης προϊόντος σας.
Τι θα δείτε στη λίστα προϊόντων
Κάθε προϊόν εμφανίζει μια κατάσταση για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τι καλύπτεται αυτή τη στιγμή:
-
Η εγγύηση κατασκευαστή είναι ενεργή
Θα δείτε την ημερομηνία που θα ξεκινήσει η Επεκταμένη Εγγύηση ZEN. -
Η εγγύηση κατασκευαστή έχει λήξει, η Επεκταμένη Εγγύηση ZEN είναι ενεργή
Πατήστε το προϊόν για να δείτε όλες τις λεπτομέρειες ή να υποβάλετε αίτημα αποζημίωσης. -
Και οι δύο εγγυήσεις έχουν λήξει
Θα δείτε τις πλήρεις περιόδους εγγύησης για αναφορά.
Αν έχετε ήδη υποβάλει αίτημα για αποζημίωση κόστους επισκευής, θα βρείτε την κατάστασή του μέσα στις λεπτομέρειες του προϊόντος σας.
Πώς να διαγράψετε ένα καταχωρημένο προϊόν
Μπορείτε να διαγράψετε ένα προϊόν οποιαδήποτε στιγμή επιλέγοντας “Διαγραφή προϊόντος” στο κάτω μέρος των λεπτομερειών του.
Σημαντικό
Αν διαγράψετε ένα προϊόν περισσότερο από 90 ημέρες μετά την αγορά, η Επεκταμένη Εγγύησή του θα ακυρωθεί οριστικά και δεν μπορεί να προστεθεί ξανά.