Zamykanie konta ZEN

Pytanie

Jak zamknąć konto ZEN? Ile trwa zamknięcie konta ZEN?

Odpowiedź

Zawsze masz możliwość przejścia na plan Free - w ten sposób miesięczne opłaty za subskrypcję przestaną być pobierane i będziesz mógł (mogła) ponownie korzystać z konta ZEN w dowolnym momencie bez konieczności ponownej rejestracji.

Jeśli na pewno chcesz zamknąć swoje konto:

  1. Zaloguj się do aplikacji ZEN.
  2. Przejdź do ekranu głównego w aplikacji ZEN i kliknij przycisk w lewym górnym rogu:settings_home_screen.jpg
  3. Wybierz "Mój profil":my_profile.jpg
  4. Wybierz "Zamknij konto":close_acc.jpg

Pamiętaj, aby wypłacić wszystkie środki lub pokryć ujemne saldo przed wysłaniem wniosku o zamknięcie konta. Aby zamknąć konto ZEN, jego saldo musi być równe 0.

Umowę można wypowiedzieć w dowolnym momencie z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia ze skutkiem na koniec kolejnego miesiąca.

Zobacz także: Otrzymałem wiadomość "Musimy zamknąć Twoje konto', Generowanie wyciągu z konta

Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 5 z 7