Din ZEN.COM-abonnementsplan kan ændres automatisk i nogle situationer. Det sker normalt, når en faktureringsperiode slutter, eller når en abonnementsbetaling ikke kunne gennemføres.
Din plan kan blive ændret automatisk, hvis:
- Vi introducerer nye abonnementsplaner for ZEN Personal-konti, som erstatter de tidligere Free-, Gold-, Platinum- og Pro-planer. Læs mere her.
- Vi ikke kunne opkræve abonnementsgebyret for din nuværende ZEN.COM-abonnementsplan.
- Du annullerede din ZEN.COM-abonnementsplan i prøveperioden. I så fald ændres planen, når prøveperioden slutter.
- Du nedgraderede din ZEN.COM-abonnementsplan i løbet af den igangværende faktureringsperiode. I så fald starter den nye plan automatisk ved begyndelsen af den næste faktureringsperiode.
Du kan til enhver tid se din aktuelle ZEN.COM-abonnementsplan i ZEN.COM-appen.