Je ZEN.COM-abonnement kan in een aantal situaties automatisch worden gewijzigd. Dit gebeurt meestal wanneer een factureringsperiode eindigt of wanneer een abonnementsbetaling niet kon worden voltooid.
Je abonnement kan automatisch worden gewijzigd als:
- We nieuwe abonnementen introduceren voor ZEN Personal-accounts, die de oude Free-, Gold-, Platinum- en Pro-abonnementen vervangen. Lees hier meer.
- We de abonnementskosten voor je huidige ZEN.COM-abonnement niet konden afschrijven.
- Je je ZEN.COM-abonnement tijdens de proefperiode hebt opgezegd. In dit geval wordt het abonnement gewijzigd nadat de proefperiode is afgelopen.
- Je je ZEN.COM-abonnement tijdens de lopende factureringsperiode hebt gedowngraded. In dit geval start het nieuwe abonnement automatisch aan het begin van de volgende factureringsperiode.
Je kunt je huidige ZEN.COM-abonnement op elk moment bekijken in de ZEN.COM-app.