Als iets niet goed voelt, of als je gewoon even snel een veiligheidsstop wilt inlassen, kun je je ZEN-kaart tijdelijk blokkeren. Zo houd je direct de controle en help je je geld te beschermen totdat je klaar bent om de kaart weer te gebruiken.
Wanneer het handig kan zijn om je kaart te blokkeren
Een kaart tijdelijk blokkeren is handig in alledaagse situaties, bijvoorbeeld:
- Je kunt je kaart niet vinden en wilt het zekere voor het onzekere nemen terwijl je ernaar zoekt
- Je ziet een transactie die je nog eens wilt controleren voordat je meer uitgeeft
- Je bent op reis en wilt het kaartgebruik tijdelijk beperken
- Je hebt de kaart op dit moment gewoon niet nodig, maar wilt deze later mogelijk wel gebruiken
Blokkeren is omkeerbaar, zodat je de controle houdt zonder definitief te kiezen voor het verwijderen van de kaart.
Je ZEN-kaart tijdelijk blokkeren in de mobiele app
Volg deze stappen om je kaart te blokkeren in de ZEN.COM-app:
- Log in op je ZEN.COM-app en selecteer “Kaarten” in het onderste menu.
- Kies de kaart en tik eronder op "Blokkeren".
Dat is alles. Alle kaarttransacties met de geselecteerde kaart worden automatisch geweigerd totdat je de kaart deblokkeert.
Je ZEN-kaart tijdelijk blokkeren in het MY.ZEN.COM-portaal
Volg deze stappen om je kaart te blokkeren in het MY.ZEN.COM-portaal:
- Log in op MY.ZEN.COM en selecteer "Kaarten" aan de linkerkant.
- Selecteer de kaart die je wilt blokkeren.
- Selecteer "Meer" onder de kaart en kies vervolgens "Blokkeren" onder de kaart.
Dat is alles. Alle kaarttransacties met de geselecteerde kaart worden automatisch geweigerd totdat je de kaart deblokkeert.
Wat er gebeurt wanneer je kaart is geblokkeerd
- De kaart blijft geblokkeerd totdat je opnieuw op "Deblokkeren" tikt in de app of op MY.ZEN.COM
- Als de kaart is toegevoegd aan Apple Pay of Google Pay, wordt deze daar ook opgeschort
- Gedurende deze tijd kunnen er geen kaartbetalingen of geldopnames worden gedaan
Zo krijg je een moment van rust zonder dat dit gevolgen heeft voor je account of andere kaarten.