Informácie
Osobný účet ZEN môžete zatvoriť priamo v aplikácii ZEN.COM. Ak chcete zatvoriť firemný účet, kontaktujte náš tím podpory cez chat v aplikácii alebo nám napíšte e-mail na hello@zen.com z e-mailovej adresy prepojenej s vaším firemným účtom.
Chápeme, že si možno chcete dať pauzu alebo prejsť na niečo iné. Zatvorenie účtu je jednoduché a budete mať možnosť požiadať o nový účet ZEN, keď budete pripravení. Ak chcete len prestať platiť poplatok za predplatné, môžete namiesto zatvorenia účtu prejsť na Bezplatný plán. Nebudete platiť mesačný poplatok a môžete svoj ZEN plán neskôr opäť upgradovať bez potreby otvárať nový účet.
Ako zatvoriť svoj osobný účet ZEN
- Prihláste sa do aplikácie ZEN.COM a ťuknite na svoje iniciály v ľavom hornom rohu.
- Ťuknite na „Nastavenia“.
- Ťuknite na „Zatvoriť účet“ a postupujte podľa pokynov v aplikácii na dokončenie žiadosti.
Požiadavky na zatvorenie vášho účtu ZEN
Pred zatvorením účtu sa uistite, že:
- Ste vybrali všetky prostriedky z účtu.
- Vyrovnali ste akýkoľvek záporný zostatok.
- Dokončili alebo zrušili ste všetky čakajúce transakcie, refundácie alebo reklamácie.
Pre zatvorenie účtu v aplikácii musí byť zostatok vo všetkých menách nulový.
Ak máte na účte ešte prostriedky, môžete:
- Doplatit svoj účet tak, aby ste dosiahli minimálnu sumu potrebnú pre bankové prevody, a potom previesť prostriedky z účtu ZEN.
- Preposlať zostávajúce prostriedky priateľovi cez ZEN Buddies. Prevody cez ZEN Buddies nemajú stanovenú minimálnu sumu.
- Ak nechcete vybrať zostávajúce prostriedky, kontaktujte náš tím podpory. Majte na pamäti, že v takom prípade budú vaše prostriedky prevedené na dočasný účet.
Ako dlho trvá zatvorenie účtu
Dozmluvu môžete ukončiť kedykoľvek s jednomesačnou výpovednou lehotou, ktorá platí na konci nasledujúceho mesiaca.
Príklad:
Ak požiadate o zatvorenie účtu 20. júla, váš účet bude zatvorený 31. augusta.
Účet bude k dispozícii až do dátumu zatvorenia. V niektorých prípadoch môžu byť určité funkcie, ako prijímanie prichádzajúcich prevodov alebo používanie ZEN karty, skôr nedostupné v závislosti od dôvodu zatvorenia. Ak si nie ste istí, ktoré funkcie sú aktuálne dostupné, kontaktujte náš tím podpory.
Do dokončenia zatvorenia účtu nebudete môcť otvoriť iný účet ZEN. Po zatvorení účtu na vašu žiadosť môžete požiadať o nový účet ZEN.
Čo sa stane po zatvorení vášho účtu
Po zatvorení vášho účtu ZEN:
- Vaše údaje o účte sú archivované len po dobu potrebnú na účely uvedené v našej Zásadách ochrany osobných údajov, pokiaľ zákon nevyžaduje dlhšiu dobu. Viac informácií: Ako získať prístup k osobným údajom alebo ich vymazať zo ZEN.COM
- Všetky platobné karty prepojené s účtom sú trvalo zablokované.
- Čísla vášho účtu ZEN prestanú fungovať. Všetky prichádzajúce prevody sú automaticky vrátené odosielateľovi.
- Výhody, ako predĺžená záruka alebo Reward Zone, už neplatia.
- Už sa nebudete môcť prihlásiť do účtu.
- História transakcií už nebude viditeľná v aplikácii. Stále si môžete vyžiadať výpisy z trvalo zatvoreného účtu s pomocou nášho tímu podpory.
- Zatvorený účet nie je možné znovu otvoriť. Kedykoľvek môžete požiadať o nový účet ZEN, ale bude mať nové čísla účtu, karty a samostatnú históriu transakcií. Viac informácií: Môžem znovu otvoriť účet ZEN?
Pozrite si tiež: