Jag ser ”Det verkar som att du redan har ett ZEN-konto” när jag loggar in i appen ZEN.COM

Uppdaterad:

Det betyder vanligtvis att du försöker logga in med ett annat telefonnummer än det som är kopplat till ditt ZEN-konto.


Vad du kan göra

  1. Försök logga in med det telefonnummer som du tidigare använde för ditt ZEN-konto.
  2. Om du inte kommer ihåg vilket telefonnummer du använde eller inte längre har tillgång till det kan du läsa: Jag har inte längre tillgång till mitt gamla telefonnummer

Behöver du hjälp? Vi finns alltid här för dig:

Var denna artikel till hjälp?

Välj din plan

Alla Zenefits samlade i smidiga planer.

Good

Gratis

Ett gratis konto som också ger dig belöningar.

Se planen Good
Mest populär

Better

29.99 SEK/månad

Vardagsköp som lönar sig.

Se planen Better

Best

69.99 SEK/månad

Stöd på resan, från bokning till landning.

Se planen Best

ZEN

179.99 SEK/månad

Den kompletta premiumupplevelsen.

Se planen ZEN

Smart

Gratis (begränsad kampanj)

För att få igång ditt företag. Ett konto med flera valutor, inhemska överföringar med låga avgifter och ett kostnadsfritt fysiskt kort för teamet.

Se planen Smart

Enterprise

100,00 EUR/månad

För växande team. Avgiftsfria inhemska överföringar, internationella överföringar med låga avgifter och flera kostnadsfria betalkort för teamet.

Se planen Enterprise

Öppna ett kostnadsfritt ZEN-konto

Ladda ned appen för iOS eller Android och börja betala mindre, i alla valutor.

Skapa konto