Informace
Osobní účet ZEN můžete uzavřít přímo v aplikaci ZEN.COM. Pokud chcete uzavřít firemní účet, kontaktujte náš tým podpory prostřednictvím chatu v aplikaci nebo nám napište e-mail na hello@zen.com z e-mailové adresy propojené s vaším firemním účtem.
Chápeme, že si možná chcete dát pauzu nebo přejít dál. Uzavření účtu je jednoduché a budete mít možnost požádat o nový účet ZEN, až budete připraveni. Pokud chcete pouze přestat platit poplatek za předplatné, můžete místo uzavření účtu přejít na Bezplatný plán. Nebudete platit měsíční poplatek a můžete svůj ZEN plán později opět upgradovat, aniž byste museli otevírat nový účet.
Jak uzavřít svůj osobní účet ZEN
- Přihlaste se do aplikace ZEN.COM a klepněte na své iniciály v levém horním rohu.
- Klepněte na „Nastavení“.
- Klepněte na „Uzavřít účet“ a postupujte podle pokynů v aplikaci k dokončení žádosti.
Požadavky pro uzavření účtu ZEN
Před uzavřením účtu se ujistěte, že:
- Vybrali jste všechny prostředky ze svého účtu.
- Vyrovnali jste případný záporný zůstatek.
- Dokončili nebo zrušili jste všechny čekající transakce, refundace nebo chargebacky.
Pro uzavření účtu v aplikaci musí být zůstatek ve všech měnách 0.
Pokud máte na účtu stále prostředky, můžete:
- Dobít svůj účet na minimální částku potřebnou pro bankovní převody, a poté převést prostředky z účtu ZEN pryč.
- Převést zůstatek přáteli přes ZEN Buddies. Převody přes ZEN Buddies nemají stanovenou minimální částku.
- Pokud nechcete zůstatek vybírat, kontaktujte náš tým podpory. Mějte na paměti, že v takovém případě budou vaše prostředky převedeny na dočasný účet.
Jak dlouho trvá uzavření účtu
Smlouvu můžete ukončit kdykoli s jednoměsíční výpovědní lhůtou, která začne platit na konci následujícího měsíce.
Příklad:
Pokud požádáte o uzavření účtu 20. července, váš účet bude uzavřen 31. srpna.
Účet zůstane k dispozici až do data uzavření. V některých případech mohou být některé funkce, jako příjem příchozích převodů nebo používání karty ZEN, dříve nedostupné v závislosti na důvodu uzavření. Pokud si nejste jisti, které funkce jsou aktuálně dostupné, kontaktujte náš tým podpory.
Dokud není uzavření dokončeno, nebudete moci otevřít jiný účet ZEN. Po uzavření účtu na váš požadavek můžete požádat o nový účet ZEN.
Co se stane po uzavření vašeho účtu
Po uzavření vašeho účtu ZEN:
- Vaše údaje o účtu jsou archivovány pouze po dobu potřebnou pro účely uvedené v naší Zásadě ochrany osobních údajů, pokud zákon nevyžaduje delší dobu. Viz: Jak získat přístup k osobním údajům nebo je smazat z ZEN.COM
- Všechny platební karty propojené s účtem jsou trvale zablokovány.
- Čísla vašeho účtu ZEN přestanou fungovat. Jakékoli příchozí převody jsou automaticky vráceny odesílateli.
- Výhody, jako je Prodloužená záruka nebo Reward Zone, již neplatí.
- Už se nebudete moci přihlásit k účtu.
- Historie transakcí již není v aplikaci viditelná. Stále si ale můžete vyžádat výpisy z trvale uzavřeného účtu s pomocí našeho týmu podpory.
- Uzavřený účet nelze znovu otevřít. Nový účet ZEN můžete požádat kdykoli, bude však mít nová čísla účtu, čísla karet a samostatnou historii transakcí. Viz: Mohu znovu otevřít účet ZEN?
Viz také: