Automatisk opladning hjælper dig med at holde din saldo klar til betalinger, så du aldrig går glip af en transaktion. Du kan ændre indstillingerne eller slå det fra når som helst, og det tager kun et par tryk.
Rediger indstillinger for automatisk opladning
- Log ind på din ZEN.COM-app og vælg “Wallet” i bundmenuen.
Erhvervskonto: vælg i stedet “Home”. - Vælg den valuta, for hvilken automatisk opladning er aktiveret.
- Tryk på “Auto top-up”, og tryk derefter på knappen “Change” nederst på skærmen.
- Indtast det nye beløb, du altid vil have tilgængeligt på din ZEN-konto.
- Hvis du vil ændre dit finansieringskort, tryk på dets navn og vælg et andet.
- Tryk på “Save” og bekræft operationen i din banks app.
Færdig. Den automatiske opladning er blevet opdateret.
Deaktiver automatisk opladning
- Log ind på din ZEN.COM-app og vælg “Wallet” i bundmenuen.
Erhvervskonto: vælg i stedet “Home”. - Vælg den valuta, for hvilken automatisk opladning er aktiveret.
- Tryk på “Auto top-up”, tryk derefter på knappen “Change” nederst på skærmen, og vælg “Deactivate”.
- Bekræft operationen i ZEN.COM-appen.
Husk: deaktivering gælder kun for den valgte valuta. Gentag trinnene, hvis du bruger automatisk opladning i andre valutaer.
Færdig. Automatisk opladning er nu slået fra for den valgte valuta.
Se også: