Jeg ser «Det ser ut til at du allerede har en ZEN-konto» når jeg logger inn i ZEN.COM-appen

Oppdatert:

Dette betyr vanligvis at du prøver å logge inn med et annet telefonnummer enn det som er knyttet til ZEN-kontoen din.


Hva du skal gjøre

  1. Prøv å logge inn med telefonnummeret du tidligere brukte for ZEN-kontoen din.
  2. Hvis du ikke husker hvilket telefonnummer du brukte, eller ikke lenger har tilgang til det, kan du se: Jeg har ikke lenger tilgang til det gamle telefonnummeret mitt

Trenger du hjelp? Vi er alltid her for deg:

Var denne artikkelen nyttig?

Velg din plan

Alle Zenefits samlet i praktiske planer.

Good

Gratis

En gratis konto som også gir deg belønninger.

Se planen Good
Mest populær

Better

2.99 EUR/måned

Hverdagskjøp som lønner seg.

Se planen Better

Best

6.99 EUR/måned

Støtte på reisen, fra bestilling til landing.

Se planen Best

ZEN

16.99 EUR/måned

Den komplette premiumopplevelsen.

Se planen ZEN

Smart

Gratis (begrenset kampanje)

For å komme i gang med bedriften. En konto med flere valutaer, innenlandsbetalinger med lave gebyrer og et gratis fysisk kort til teamet.

Se planen Smart

Enterprise

100,00 EUR/måned

For team i vekst. Gebyrfrie innenlandsbetalinger, internasjonale overføringer med lave gebyrer og flere gratis betalingskort til teamet.

Se planen Enterprise

Åpne en gratis ZEN-konto

Last ned appen for iOS eller Android og begynn å betale mindre, i alle valutaer.

Opprett konto