Інформація
Ви можете закрити особистий акаунт ZEN безпосередньо у додатку ZEN.COM. Якщо ви хочете закрити бізнес-акаунт, зв’яжіться з нашою службою підтримки через чат у додатку або надішліть нам електронного листа на hello@zen.com з електронної адреси, пов’язаної з вашим бізнес-акаунтом.
Ми розуміємо, що ви можете захотіти зробити перерву або перейти до чогось іншого. Закриття акаунта просте, і у вас буде можливість подати заявку на новий акаунт ZEN, коли ви будете готові. Якщо ви хочете лише припинити сплачувати абонентську плату, ви можете перейти на безкоштовний тариф замість закриття акаунта. Ви не будете сплачувати щомісячну плату, і зможете знову оновити свій тариф ZEN пізніше без відкриття нового акаунта.
Як закрити особистий акаунт ZEN
- Увійдіть у додаток ZEN.COM і натисніть на свої ініціали у верхньому лівому куті.
- Натисніть «Налаштування».
- Натисніть «Закрити акаунт» і дотримуйтесь інструкцій у додатку, щоб завершити запит.
Вимоги для закриття акаунта ZEN
Перед закриттям акаунта переконайтеся, що ви:
- Вивели всі кошти з акаунта.
- Погасили будь-який негативний баланс.
- Завершили або скасували всі очікуючі транзакції, повернення коштів або чарджбеки.
Для закриття акаунта в додатку баланс у всіх валютах має бути 0.
Якщо у вас ще залишилися кошти на акаунті, ви можете:
- Поповнити акаунт, щоб досягти мінімальної суми для банківських переказів, а потім перевести кошти з акаунта ZEN.
- Перевести залишок коштів другу через ZEN Buddies. Перекази ZEN Buddies не мають мінімальної необхідної суми.
- Якщо ви не хочете виводити залишок коштів, зв’яжіться з нашою службою підтримки. Зауважте, що у цьому випадку ваші кошти будуть переведені на тимчасовий акаунт.
Скільки часу займає закриття акаунта
Ви можете припинити угоду у будь-який час із повідомленням за один місяць, яке набирає чинності в кінці наступного місяця.
Приклад:
Якщо ви подасте запит на закриття акаунта 20 липня, ваш акаунт буде закрито 31 серпня.
Ваш акаунт залишатиметься доступним до дати закриття. У деяких випадках певні функції, такі як отримання вхідних переказів або використання картки ZEN, можуть стати недоступними раніше в залежності від причини закриття. Якщо ви не впевнені, які функції наразі доступні, зв’яжіться з нашою службою підтримки.
Поки закриття не завершено, ви не зможете відкрити інший акаунт ZEN. Після закриття акаунта за вашим запитом ви можете подати заявку на новий акаунт ZEN.
Що відбувається після закриття акаунта
Після закриття вашого акаунта ZEN:
- Дані вашого акаунта архівуються лише на той час, який потрібен для цілей, зазначених у нашій Політиці конфіденційності, якщо закон не вимагає більш тривалого зберігання. Дивіться: Як отримати доступ або видалити свої персональні дані з ZEN.COM
- Всі платіжні картки, пов’язані з акаунтом, будуть назавжди заблоковані.
- Номери вашого акаунта ZEN перестануть працювати. Будь-які вхідні перекази автоматично повертаються відправнику.
- Переваги, такі як розширена гарантія або Reward Zone, більше не діють.
- Ви більше не зможете увійти в акаунт.
- Історія транзакцій більше не відображається в додатку. Ви все ще можете запросити виписки з назавжди закритого акаунта за допомогою нашої служби підтримки.
- Закритий акаунт не можна відновити. Ви можете подати заявку на новий акаунт ZEN у будь-який час, але він матиме нові номери акаунта, карток та окрему історію транзакцій. Дивіться: Чи можна знову відкрити акаунт ZEN?
Дивіться також: