Information
Du kan lukke en personlig ZEN-konto direkte i ZEN.COM-appen. Hvis du ønsker at lukke en erhvervskonto, kontakt vores Supportteam via chat i appen eller send os en e-mail på hello@zen.com fra den e-mailadresse, der er tilknyttet din erhvervskonto.
Vi forstår, at du måske ønsker at holde en pause eller gå videre. Det er nemt at lukke din konto, og du vil have mulighed for at ansøge om en ny ZEN-konto, når du er klar. Hvis du kun ønsker at stoppe med at betale abonnementsgebyret, kan du i stedet skifte til Gratis Plan uden at lukke din konto. Du vil ikke betale det månedlige gebyr, og du kan opgradere din ZEN Plan igen senere uden at åbne en ny konto.
Sådan lukker du din personlige ZEN-konto
- Log ind i din ZEN.COM-app og tryk på dine initialer øverst til venstre.
- Tryk på “Indstillinger”.
- Tryk på “Luk konto” og følg instruktionerne i appen for at fuldføre anmodningen.
Krav for at lukke din ZEN-konto
Før du lukker din konto, skal du sikre dig, at du:
- hæver alle midler fra din konto.
- afvikler eventuel negativ saldo.
- fuldfører eller annullerer eventuelle ventende transaktioner, refusioner eller tilbageførsler.
For at lukke din konto i appen skal saldoen i alle valutaer være 0.
Hvis du stadig har midler på din konto, kan du:
- indsætte penge på din konto for at opfylde minimumsbeløbet, der kræves for bankoverførsler, og derefter overføre midlerne ud af din ZEN-konto.
- overføre de resterende midler til en ven via ZEN Buddies. ZEN Buddies-overførsler har ikke et minimumskrav til beløb.
- Hvis du ikke ønsker at hæve de resterende midler, kontakt vores Supportteam. Vær opmærksom på, at dine midler i dette tilfælde vil blive overført til en midlertidig konto.
Hvor lang tid tager det at lukke kontoen
Du kan opsige din aftale til enhver tid med en måneds varsel, gældende ved udgangen af den følgende måned.
Eksempel:
Hvis du anmoder om at lukke din konto den 20. juli, vil din konto blive lukket den 31. august.
Din konto vil forblive tilgængelig indtil lukkedatoen. I nogle tilfælde kan visse funktioner, såsom modtagelse af indgående overførsler eller brug af et ZEN-kort, blive utilgængelige tidligere afhængigt af årsagen til lukningen. Hvis du er usikker på, hvilke funktioner der er tilgængelige lige nu, kontakt vores Supportteam.
Indtil lukningen er fuldført, vil du ikke kunne åbne en anden ZEN-konto. Efter kontoen er lukket på din anmodning, kan du ansøge om en ny ZEN-konto.
Hvad sker der, efter din konto er lukket
Efter din ZEN-konto er lukket:
- Dine kontodata arkiveres kun så længe, det er nødvendigt i henhold til formålene i vores Privatlivspolitik, medmindre loven kræver en længere periode. Se: Sådan får du adgang til eller sletter dine personlige data fra ZEN.COM
- Alle betalingskort tilknyttet kontoen bliver permanent blokeret.
- Dine ZEN-kontonumre ophører med at virke. Eventuelle indgående overførsler returneres automatisk til afsenderen.
- Fordele som Udvidet Garanti eller Reward Zone gælder ikke længere.
- Du kan ikke længere logge ind på kontoen.
- Transaktionshistorikken er ikke længere synlig i appen. Du kan stadig anmode om kontoudtog fra en permanent lukket konto med hjælp fra vores Supportteam.
- En lukket konto kan ikke genåbnes. Du kan til enhver tid ansøge om en ny ZEN-konto, men den vil have nye kontonumre, kortnumre og en separat transaktionshistorik. Se: Kan jeg genåbne en ZEN-konto?
Se også: