Jeg ser “Det ser ud til, at du allerede har en ZEN-konto”, når jeg logger ind i ZEN.COM-appen

Opdateret:

Det betyder normalt, at du forsøger at logge ind med et andet telefonnummer end det, der er knyttet til din ZEN-konto.


Det skal du gøre

  1. Prøv at logge ind med det telefonnummer, du tidligere brugte til din ZEN-konto.
  2. Hvis du ikke kan huske, hvilket telefonnummer du brugte, eller ikke længere har adgang til det, kan du se: Jeg har ikke længere adgang til mit gamle telefonnummer

Har du brug for hjælp? Vi er altid her for dig:

Var denne artikel en hjælp?

Vælg din plan

Alle Zenefits samlet i praktiske planer.

Good

Gratis

En gratis konto, der også giver dig belønninger.

Se planen Good
Mest populær

Better

22.99 DKK/måned

Hverdagsindkøb, der betaler sig.

Se planen Better

Best

52.99 DKK/måned

Støtte på rejsen fra booking til landing.

Se planen Best

ZEN

124.99 DKK/måned

En komplet premiumoplevelse.

Se planen ZEN

Smart

Gratis (begrænset kampagne)

Til at få din virksomhed godt i gang. En konto med flere valutaer, indenlandske overførsler med lave gebyrer og et gratis fysisk kort til teamet.

Se planen Smart

Enterprise

100,00 EUR/måned

Til teams i vækst. Gebyrfrie indenlandske overførsler, internationale overførsler med lave gebyrer og flere gratis betalingskort til teamet.

Se planen Enterprise

Opret en gratis ZEN-konto

Download appen til iOS eller Android, og begynd at betale mindre – i alle valutaer.

Opret konto