Hvis du har mottatt en e-post med tittelen «Vi må avslutte kontoen din», betyr det at vi har gått gjennom aktiviteten på kontoen din og besluttet å avslutte den permanent, basert på årsaker som er oppført i ZEN-vilkårene. Vi forstår at denne meldingen kan føles opprivende. Beslutningen er nøye vurdert og endelig.
Hvorfor kontoen din avsluttes
I de fleste tilfeller forklarer e-posten årsaken til avslutningen og viser til det spesifikke punktet i vilkårene. Vanlige årsaker er blant annet:
- Installering av apper for fjernstyring av enheter for å gi en annen person tilgang til ZEN-kontoen din.
- Opprettelse av en ZEN-konto på oppfordring fra fremmede.
- Bruk av ZEN.COM-appen på en enhet som tilhører noen andre.
- Bruk av en ZEN Personal-konto til forretningsaktivitet.
- Manglende overholdelse av sikkerhetsanbefalingene våre.
Noen ganger kan vi, på grunn av retningslinjene våre, vilkårene eller loven, ikke opplyse om den nøyaktige årsaken.
Hva du bør gjøre før kontoen din avsluttes
Overfør pengene du har igjen
Hvis du fortsatt har penger på ZEN-kontoen din, overfører du dem til en annen konto med en vanlig bankoverføring i ZEN.COM-appen. Andre overføringsmetoder er ikke tilgjengelige når kontoen er planlagt avsluttet.
Hvis du ikke flytter pengene før avslutningsdatoen, plasserer vi dem på en midlertidig konto. For å ta dem ut senere kan du sende oss en e-post på hello@zen.com.
Last ned kontoutskriftene dine
Last ned eventuelle kontoutskrifter du kan få behov for, før avslutningsdatoen. Det er kostnadsfritt å eksportere kontoutskrifter i ZEN.COM-appen så lenge kontoen din fortsatt er aktiv.
Det koster 100 EUR per forespørsel å eksportere kontoutskrifter fra en permanent avsluttet konto.
Viderekoble innkommende penger til en annen konto
Etter at du har mottatt e-posten med tittelen «Vi må avslutte kontoen din», kan du ikke lenger motta penger på ZEN-kontoen din.
Hvis du venter på en kortrefusjon eller en overføring fra en annen finansinstitusjon, bør du bruke en annen konto hvis det er mulig. Alle penger som sendes til ZEN-kontoen din i løpet av avslutningsperioden eller etter at kontoen er avsluttet, blir automatisk returnert til avsenderen.